Pa nzm dota 2 ce da izadje i sve vishe i vishe ljudi igra betu
22.04.2012. 21:44
status: user broj poruka: 6875
I oni sve vishe i vishe invite-ova salju,do pre mesec bilo 30k ljudi sad skoro 50k. Takodje danas potvrdjeno da ce dota 2 biti dzabe.
E sad naravno nemaju svi beta key,ako ocete mogu da vam dam ja wc 3+frozen throne keyeve,posto ne igram,kontakt moze na mail ovde.
Takodje wc3+frozen throne vec duze vreme drzi cenu(ako ne uzimate polovno neshto)tako da uopste nije jeftino za tako staru igru(ma koliko ona dobra bila).
Hvala sefe na ponudi i informaciji .Ja to za poklon gledam.Ja licno igram LOL dota me ne zanima kao ni HON .Tako da videcu sta da miu uzmem mozda bad company 2 ali znam da se lozi na strategije ko lud . Hvala jos jednom u svakom slucaju
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Pa to se i ja mislim lik fura wow od kad je izaso call of duty isto bas se drzi stalnih naslova koji traju. Starcraft 2 mi je isto super ali je mngo kesa :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Ne zna se gde je veci gubitak,znaci noobova i leavra u doti 1 kolko ocesh.Sto se tice dota 2,leavera skoro da i nema jer ako izadje nije high priority odredjeno vreme,pa mu treba i po 10 minuta da mu nadje igru. Sto se tice noobova ima ih,al dosta manje.
Jedva cekam da u doti 2 zazivi rank system,znaci imash poene i level accounta i na osnovu toga ti trazi game,na foru liga u sc 2,npr.
u lol-u sam pre nekog vremena tek poceo jednu partiju, i lik iz tima nas sve odmah poceo preklinjati da ne izlazimo, posto je u prosloj partiji imao 3 leaver-a u timu. nesrecnik neverovatnih razmera.:/
meni se desilo slicno ali razlicito. tri lika koji odbijaju da igraju jer hoce da se predaju a ja i jos jedan necemo. -.-` da smo bili u istoj prostoriji, iako nisam takav, mislim da bi se zavrsilo nasiljem.
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
:: Ma svugde imas leavera, garena eubnet original.. :: valjda ce ih biti manje u dvojci :: :: Kad je neko pocetnik to nije problem covek tek pocinje kao i svi :: mi smo takodje bili u nekom trenutku noobovi, pa sta? :: :: Ali ovi sto izlaze, to je za vesanje.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Sto se tice lola RAK istocnog servera su poljaci ,Ako me pitate zasto reci cu vam sve sto moze da vas iznervira pa do napustanja oni pokrivaju sve to.Konkretno dominion 2 bugara ja rus i poljak kad su svi izvalili da je pljak u igri rekli su imamo livera nisam to hteo da prihvatim ovaj je krenuo da igra i cim je video rusa (vole se ko mi i hrvati) odmah demostrativno napustio i jos napisao da ce uvek napustati igru de su pravoslavci ???? Tako da raznih ima Lol je fenomenalna igra ali samo ako igras rank ovo ostalo ti je lutrija
Ja počeo da igram ranked, krenulo me lepo, pobedim 5 partija za redom, onda me potera neki baksuz i nekim čudom u svakoj partiji sam imao jednog koji je igrao sa Brandom i gle čuda flejmovao kao lud. Svi su mu krivi, kriv mu onaj što nije rekao ss, kriv mu jungler što mu nije stavio ward u žbunju, kriva mu podrška zato što ga ne hiluje i tako u svih 5 partija, posle toga više se nisam ni usudio da igram ranked.
Mnogo nervoze i svađe oko jedne obične igre, sad samo igram običnu i to skoro uvek uzmem Karthus-a i niko mi ne može ništa. Svi očekuju da ih ubijam ultijem, a ja ih satirem bombonicama :)
Što se Dote 2 tiče sad je možda dobro što se tiče igara, sačekajte par meseci kada igra bude izašla u punoj verziji i kada sav šljam sa LOL-a, HoN-a i prve Dote napravi profil i u Doti 2. Biće isto kao i svugde drugde, uvek će da bude neke budale koja će nešto da pokvari.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.