Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
PES 2013 Teaser
STRANA 1 OD 1
mixer93 PES 2013 Teaser 20.04.2012. 14:23 T45324

status: user
broj poruka: 4187
http://goo.gl/Av4VV
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Veelnev Re: 20.04.2012. 16:24 #413549

broj poruka: 346
Ocekujem da ce biti slican 2012-tici.
Uzgred, evo i trejlera za crysis 3: http://www.youtube.com/watch?v=b6IwQZwvfls
Gameplay trailer je najavljen za 24. ovog meseca, sto bi znacilo kroz 4 dana.

`` Ko na brdo, ak` i malo stoji
vise vidi no onaj pod brdom.
Ja povise nesto od vas vidim,
to je sreca dala al` nesreca
``
trogdor Hahaha... 20.04.2012. 23:47 #413631

broj poruka: 373
Ako je neko probao 2012 online, zna da je to neigrivo. Ja ne mogu da se setim koja kompanija je vise kenjala za neku igricu, kako ce biti cool, a ono vec godina ispada neki
teski shit, pri tome, stalno se menja nesto, a nista ne drzi vodu. Oni su rekli da je 2012 lag free, ja je zato i kupim, kad ono, komedija. Nema dve tekme, da pomislis da je ista igrica, ono ne postoji. Svaki put drugaciji lag.
Propasce oni samo tako, zao mi je sto su toliko dugo zavlacili narod, od 2006 da budem precizan.

Go Go Go !!!

MaliAbner Re: Hahaha... 21.04.2012. 03:32 #413667

broj poruka: 7769
Ja doduse igram samo BAL...

I totalno iritira covece oko mene su stalno tri igraca... jedan se zalepi i ne pusta te a sudija ne svira nista... ma ne mozes ga obici ni da hoces... bar da ima nesto da ga zveknes laktom pa neka ti sudija da crvenu kartu...
A klizeci start je misaona imenica... 360° dodavanje je i dalje sviranje djoki uperis kontroler ka onome kome zelis da dodas a on dobacuje kome mu se hoce...
Kontra da se istrci ma nema teorije... koliko god da si brz sustignu te i krene tango u kome ne mozes da sutnes loptu... a sudija to tolerise...

Najvise me nervira kad se lopta odbije od protivnika golmanu i ovaj je uhvati rukama...

Kad je ispucavnje lopte protivnik kupi loptu u 60-70% slucajeva bez obzira koja je ekipa da li su levaci iz Novare ili Farca...

No sve jedno da ima PES-a za PS Vitu koliko danas bih je uzeo...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ako je neko probao 2012 online, zna da je to neigrivo. Ja ne mogu da se setim koja kompanija je vise kenjala za neku igricu, kako ce biti cool, a ono vec godina ispada nek
:: teski shit, pri tome, stalno se menja nesto, a nista ne drzi vodu. Oni su rekli da je 2012 lag free, ja je zato i kupim, kad ono, komedija. Nema dve tekme, da pomislis da je ista igrica, ono ne postoji. Svaki put drugaciji lag
:: Propasce oni samo tako, zao mi je sto su toliko dugo zavlacili narod, od 2006 da budem precizan.
::
:: Go Go Go !!
shotra Re: 21.04.2012. 22:55 #413794

broj poruka: 432

pes 2012 je najgori od kad igram konami-jev fudbal, napad nije toliko los, ali odbrana je xaxa... ono nije prirodno... a tek, mucis se da im ga uvalis, i uvali ti Vukcavis prsla 2 gola sa 30m iz slobodnog, pa nerealno do bola, najvise golova su mi iz slobodnih uvalili... ako je na najteze, ne mora biti nerealno...

24-og Aprila pise da ce biti pravi trailer, al dok ga covjek ne zaigra nista ne moze reci...
mixer93 Re: Re: 21.04.2012. 23:45 #413799

broj poruka: 4187
Potpisujem... Meni je 2012 sranje zivo taj PES! Meni koji igra mali fudbal tu i tamo sa drustvom, PES nikako ne moze biti realan. Jedino onaj ko samo za kompom igra fucu, e njemu moze biti realan PES.

:: pes 2012 je najgori od kad igram konami-jev fudbal, napad nije toliko los, ali odbrana je xaxa... ono nije prirodno... a tek, mucis se da im ga uvalis, i uvali ti Vukcavis prsla 2 gola sa 30m iz slobodnog, pa nerealno do bola, najvise golova su mi iz slobodnih uvalili... ako je na najteze, ne mora biti nerealno...
:: 24-og Aprila pise da ce biti pravi trailer, al dok ga covjek ne zaigra nista ne moze reci..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs