Igram ovu igru intezivno vec oko 3 meseca. Jako je zarazna. Odigrao sam sa raznim tenkovima preko 4000 bitaka. U procentima imam 50% pobeda i 39% prezivljavanja. Sa nekim tenkovima ti procenti su veci dok su sa drugim manji. U pocetku sam terao Nemacke i Ruske tenkove ali sam se opredelio samo za Ruske posto naravno nisam sve to mogao da ispratim sa parama. Sve je manje vise islo kako treba do V generacije tenkova (najbolje sam se igrao sa II i III - najbolji ucinak) a od VI nastupa period frustracija. Pocele su da se desavaju neke po meni nelogicne stvari prilikom bitaka. Naime ja sa tenkom KV-3 maksimalno `namunjen` i sa 100% zivota (netaknut) i protivnik sa tenkom ARL-44 sa 10%. Bliska borba jedan na jedan, tenk do tenka. Pogadjam ga 4 puta sa 122mm u telo, kupolu, bocno, ceono i nista. Samo se cuje ono `You didn`t scrach them` dok on mene polako krcka i naravno `izgore me`. Situacija 2. Ja sa T 43 pun zivot, 1100 hit points-a i krecem se maksimalnom brzinom. Iza brezuljka izviri M103 i opali u delicu sekunde te me u momentu izgore. Situacija 3. Ulazim u protivnicku bazu koja je na sred livade, krecem se polako-oprezno i cim stadoh oko mog tenke stvorise se tri protivnicka i normalno izlupace me. Razumem ja i `camuphlage net` i razne farbe ali bratew sto je mnogo mnogo je. Da ne tupim dalje bilo je tu jos krs slicnih situacija. Da li je neko imao slicna iskustva. Da li je ovo sve normalno za ovu igru. Da li postoje neke cake, cheats code-ovi i sl. Ili ja jednostavne negde gresim. Nesto mi se tu nikako ne uklapa. Mozda je tema glupava ali ne zamerite i ako neko ima vremena i zivaca neka me ispostuje i bace neki odgovor, savet, komentar bilo sta.
Nebih da nabrajam sad sto sta ovde, ali ima mnogo bugova ova igra... koji naravno uticu na igrivost...
Imas samo 4k borbi i nisi video fight sa Tier 10, 9 tenkovima... tako da ne znas sta je frustracija. Ja ovu igru igram od closed bete... zbog mnogih stvari koje sam napisao na njihovom forumu, naravno o nezadovoljstvu igraca itd itd dobio sam ban na mom prvom nalogu (koji je uzgred receno imao odkljucane tenkove T30, Maus, IS-7, E-100, T92, GW Type E, T95, Obj 704, JagdTiger, Patton, T-54 i jos mnoge druge i naravno par premium tenkova medju kojima je i Lowe), da bi sad na svom drugom nalogu imao pa skoro slicno odkljucano. 0 hp hits, invisible tanks, mystery miss, ghost shell itd itd da ti ne nabrajam sta sve se desava... to su stvari koje developere uopste ne interesuju... pare tj gold koji ces ti kupiti, premium tenkovi, i naravno da glasas za njih kad god je moguce za igru meseca, godine, veka... to njih zanima... i samo to...
I jos jedna stvar, ako nemas premijum, Tier7+ ce ti biti nocna mora za grindanje... zivot je more...
Pozz...
Edit: ...kad bi igrivost vratili na patch 0.6.5 bilo bi sve OK, ali ovako... od 0.6.5 samo je islo na dole...
EDIT: Inace moguce da budes oneshot-ovan. Koliko se meni puta desilo sa IS-om jos, da popijem ammo rack! Dok nisam naucio koliko-toliko da se postavljam.
Sa premium tenkovima za koje si dao pare?Znash kad bi ja pustio igricu posle toga,STOKA!Plus si davao pare za premium nalog. Inace igram sa tank destroyerima,su-152 i jagdpanther najjaci tier koji imam.Uskoro stize ferdi ili isu-152,al bice verovatno svaba posto vishe volim snajper tenkove. Stvar koja mene najvishe iritira u igri,a pocela je da se pojavljuje jako cesto posle 0.7 patcha pa na vamo je sledeca :
Odvalim ja protivnika,probijem ga i kaze lik PENETRATION i ne skine mu nishta,znaci av,ajde da odvali neki modul nego ni to,imam skill koji mi pokazuje sta mu je sjebano od modula i milion puta kao probijem i 0dmg i nijedan modul sjeban.Razumem da ga pogodim u gusenice ili top,al jebote zivot,svaki pogodak u sasiju ili kupolu tenka koji probije treba da napravi dmg,valjda?Msm cisto sranje. Ovo se kod mene poprilicno cesto desava od 0.72 patcha,pocelo posle 0.7 ,al posle ovog zadnjeg strasno. Igra je odlicna,al ima nekoliko gluposti(kao sto je recimo gore navedena)koji itekako frustriraju,takodje match making system(mislim tu pre svega na tiere na koje ulecesh recimo sa tier IV tenkom,gde se desi da zavrsim u tier VIII borbi)je takodje ocajan.
To sa pucanjem izbliza i da njemu nije nista se i meni desava, nigde veze. Ja ima taj problem da nemogu da skupim dovoljno para da predjem sa VI na VII , sve pare mi odu na odrzavanje. Nikako da dodjem do Tigera pa sam krenuo sa M2 LT jer je jeftin a donosi mi dosta para.
q6600 3.2 . 790i . 2x2gb 1600 cl7. gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
Za ljude koji grindaju tier VII+.Za pare postoji odlicne moneymakeri u tieru V(pre svega)i pojedini u tier VI. Konkretno:Panzer IV,Su-85,KV,Sherman,VK3601H(donosi brdo love,al opravka je mnogo,pa mora malo da se pazi),Stug III,M36 Slugger je isto ok.
Sa druge shit nema akcije za Ferdija,mozda uzmem su-100 i su-85b koji su verovatni najbolji tier IV i VI tank destroyeri,msm za moj nacin igre,znaci snajperi(nisu kao svabe al moze da prodje). M36 Slugger je isto za tier VI tu negde.
:: Sa druge shit nema akcije za Ferdija,mozda uzmem su-100 i su-85b koji su verovatni najbolji tier IV i VI tank destroyeri,msm za moj nacin igre,znaci snajperi(nisu kao svabe al moze da prodje) :: M36 Slugger je isto za tier VI tu negde :: :: ::
Ne bi me zacudilo ako bi se saznalo da su i tu stigli MRZITELJI igre
20.04.2012. 00:49
status: user broj poruka: 10997
-cheater-i! Zasto bi wot bio izuzetak...? Evo, COD4 on line. Taman igram neko vreme na nekom serveru, poradujem se pomislivsi da postoji nekakav administrator, kad... pocne probijanje metkom kroz 157 zidova, oko mene padaju kolege kao snopovi sena, padam ja...tip skace preko zidova visokih 4 metra...drugi `ladno prolazi kroz `stun bombu` kao kroz laku izmaglicu...treci crven kao leskovacka paprika, od mojih pogodaka a, kao, nema jugger-a (jer je, kao, zabranjen na serveru) a kada zavapim `ima li admina?`, budem banovan. E, jebi ga b0ze...
Veruj mi razocaraces se sa T30 je je bio los kao tirer X tenk a sad je jos losiji, jedino sto imas opravdanja kad se stekas. Da zna da odvali HP zna ali isto tako i dinguje sve ostale tier X tenkove. Ja da sam na tvom mestu isao bi na T110 tako bar mozes da igras CW za neki klan i da dobijes neko zlato od teritorija, a za zaradu para meni se naj bolje pokazao m4 serman i kv.
:: Meni je konacni cilj T30! :: :: :: :: Sa druge shit nema akcije za Ferdija,mozda uzmem su-100 i su-85b koji su verovatni najbolji tier IV i VI tank destroyeri,msm za moj nacin igre,znaci snajperi(nisu kao svabe al moze da prodje) :: :: M36 Slugger je isto za tier VI tu negde :: :: :: :: :: ::
Heheh, Pozdrav za mog dobrog druga Turbo Force, i savet PCBerzijancima da prihvate cinjenicu iza koje stojim i ja Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!!
:: :: Veruj mi razocaraces se sa T30 je je bio los kao tirer X tenk a sad je jos losiji, jedino sto imas opravdanja kad se stekas. Da zna da odvali HP zna ali isto tako i dinguje sve ostale tier X tenkove. Ja da sam na tvom mestu isao bi na T110 tako bar mozes da igras CW za neki klan i da dobijes neko zlato od teritorija, a za zaradu para meni se naj bolje pokazao m4 serman i kv :: :: :: Meni je konacni cilj T30! :: :: :: :: :: :: :: Sa druge shit nema akcije za Ferdija,mozda uzmem su-100 i su-85b koji su verovatni najbolji tier IV i VI tank destroyeri,msm za moj nacin igre,znaci snajperi(nisu kao svabe al moze da prodje) :: :: :: M36 Slugger je isto za tier VI tu negde :: :: :: :: :: :: :: :: ::
I sam vezan za PCBerzu i posecujem je makar tri puta na dan ali me mrzi da pisem, a malopre nisam mogao da odolim da ne napisem nesto za T30. Inace ja bi pre isao na T95 nego na T30.
:: I sam vezan za PCBerzu i posecujem je makar tri puta na dan ali me mrzi da pisem, a malopre nisam mogao da odolim da ne napisem nesto za T30. Inace ja bi pre isao na T95 nego na T30 :: :: ::
@Mixer93 Da nije bilo Turbo Force-a, verovatno ne bih ni saznao za PCBerzu !!! Turbo force je stariji clan od mene !!! Za njega si guster ovde :D Malo toga se zna ali forum je pravo cudo. Kad je Turbo force ovde postovao nisi ni znao sta je Internet. Ne vredjam, samo iznosim cinjenice :)
Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!!
:: Ne volim klasicnu stekacinu previse.. :: :: :: :: I sam vezan za PCBerzu i posecujem je makar tri puta na dan ali me mrzi da pisem, a malopre nisam mogao da odolim da ne napisem nesto za T30. Inace ja bi pre isao na T95 nego na T30 :: :: :: :: :: ::
Ti si moj drug i svaki tvoj uspeh je i moj :) Jednostavno me pozitivna energija ne napusta, sto je dobro za sve !!!
:: Gligo previse si otisao sa teme... : :: :: Nego ovaj T49 mi se jako svidja... Cista lova sa njim! Malo spotujem, malo arty nadrlja, malo ostetim velikane... Bez premiuma za stock TD je super.. :: :: Victory :: Battle: Live Oaks Friday, April 20, 2012 1:54:44 A :: Vehicle: T4 :: Experience received: 42 :: Credits received: 10,67 :: Battle Achievements: Mastery Badge: III Class, Master Gunner, Sharpshoote :: ::
:: @Sky Fire :: Moj drug zauvek, bez obzira na ubedjenja !! :: :: Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!! :: :: :: Tako je, sila je tu u pitanju :: :: Nema nista bez turbine,hebo ti atmosferce ㋛ ㋛ :: :: :: :: :: ::
Kako ti vise odgovara. Ako kazes opredeljenja i ja se slazem. Imas dosta kikseva na Bencmarku, nisam se nadao to od tebe !!! obicno si precizan ili se bar trudis.
:: ❤ ❤ ❤ 【ツ :: :: Mislis opredeljenja :: :: :: :: @Sky Fire :: :: Moj drug zauvek, bez obzira na ubedjenja !! :: :: :: :: Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!! :: :: :: :: :: Tako je, sila je tu u pitanju :: :: :: Nema nista bez turbine,hebo ti atmosferce ㋛ ㋛ :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisu ono kiksevi vec cinjenice docekane na provokacije.. Ako budes citao dalje videces da su ostali stariji useri koji dobro znaju materiju prakticno potvrdili sve sto sam rekao.. Jebi ga,nekima forum sluzi za sprdnju i prozivanje,lecenje kompleksa i dosade ali zna se kad i gde ako je bas potreba za tim..
Kiks kod mene ne postoji,samo preciznost.. To su samo pokusaji izvrtanja cinjenica nista vise. A da se trudim i ne bas,meni to ide svakako od ruke jer to razumem veoma dobro..
Ma nebitna tema uopste niti je vredna pomena!
Ali kad vec bockas da ti odgovorim..
Pozdrav.
:: Kako ti vise odgovara :: Ako kazes opredeljenja i ja se slazem. Imas dosta kikseva na Bencmarku, nisam se nadao to od tebe !! :: obicno si precizan ili se bar trudis :: :: Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!! :: :: :: ❤ ❤ ❤ 【ツ :: :: :: :: Mislis opredeljenja :: :: :: :: :: :: :: @Sky Fire :: :: :: Moj drug zauvek, bez obzira na ubedjenja !! :: :: :: :: :: :: Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!! :: :: :: :: :: :: :: Tako je, sila je tu u pitanju :: :: :: :: Nema nista bez turbine,hebo ti atmosferce ㋛ ㋛ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sa duznim postovanjem, ali verujem Zajebanom76 !!! Boost ima problema iz nekog razloga??? Prenli su sistem sa Sandy bridgea, na GPU i desava se to sto se desava !!! Nadam se da ce u sledecim revizijama cipova to popraviti
Bocka tebe nesto drugo, a to nije ljudsko bice :)
:: Nisu ono kiksevi vec cinjenice docekane na provokacije. :: Ako budes citao dalje videces da su ostali stariji useri koji dobro znaju materiju prakticno potvrdili sve sto sam rekao. :: Jebi ga,nekima forum sluzi za sprdnju i prozivanje,lecenje kompleksa i dosade ali zna se kad i gde ako je bas potreba za tim. :: :: Kiks kod mene ne postoji,samo preciznost. :: To su samo pokusaji izvrtanja cinjenica nista vise :: A da se trudim i ne bas,meni to ide svakako od ruke jer to razumem veoma dobro. :: :: Ma nebitna tema uopste niti je vredna pomena :: :: :: Kako ti vise odgovara :: :: Ako kazes opredeljenja i ja se slazem. Imas dosta kikseva na Bencmarku, nisam se nadao to od tebe !! :: :: obicno si precizan ili se bar trudis :: :: :: :: Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!! :: :: :: :: :: ❤ ❤ ❤ 【ツ :: :: :: :: :: :: Mislis opredeljenja :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Sky Fire :: :: :: :: Moj drug zauvek, bez obzira na ubedjenja !! :: :: :: :: :: :: :: :: Zlo je sto sam emotivno vezan za PCBerzu !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tako je, sila je tu u pitanju :: :: :: :: :: Nema nista bez turbine,hebo ti atmosferce ㋛ ㋛ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.