Danas sam instalirao igru i vec mi je 4-5 puta blokirala tj.slika se zamrzne posle par minuta igranja. Zvuk se cuje i pored toga sto se slika zamrzne a posle toga je nemoguce preko tastature izaci iz igre. Mogu da je igram par minuta ako detalje smanjim na minimum a ako su podesavanja ostavljena na default-u onda odmah blokira.
Moguce je da problem pravi xp koji jos uvek koristim, stari drajveri koji su dobijeni uz grafu ili losa verzija nabavljene igre.
Igra radi normalno posle instalacije novih drajvera. Nemam obicaj da instaliram drajvere jer sam do pre par meseci koristio intergisanu grafu. Juce sam sa starim drajverima zavrsio igranje Alan Wake-a pa mi nije palo na pamet da oni prave problem. Ova lekcija ce mi ostati urezana u secanje ovako http://www.youtube.com/watch?v=H9NOK0Bn-9Y
I ja sam sada poceo da igram igricu i imam problem. Igra radi Ok do scene kada Joker gurne Batmana kroz prozor koji je vezan za stolicu i tu se pojavi crn ekran sa belim slovima gde pise : Press right click now to exit the cutscene or game stopped working.Ma koliko stiskam `right click` samo crn ekran. Dal fali neki crack ili sta. Igra je Black Box verzija kupljena na torrentu.:-) Na esc moze normalno da se izadje iz igre ili da ucitam last saved , ali kada stignem do doticne scene ponovo isto. Ima li leka ili da idem u drugu prodavnicu? Tnx
black box ti pravi probleme, isto i meni tako bilo, u nekim cutscenama se blokira, mada ja kad sam isao na skip onda je nastavilo normalno da radi, probaj sa updateom, ili nekim `fix` lekom, ali najbolje da uzmes lepo i full verziju da kupis i nema problema....
:: I ja sam sada poceo da igram igricu i imam problem. Igra radi Ok do scene kada Joker gurne Batmana kroz prozor koji je vezan za stolicu i tu se pojavi crn ekran sa belim slovima gde pise : Press right click now to exit the cutscene or game stopped working.Ma koliko stiskam `right click` samo crn ekran :: Dal fali neki crack ili sta. Igra je Black Box verzija kupljena na torrentu.:- :: Na esc moze normalno da se izadje iz igre ili da ucitam last saved , ali kada stignem do doticne scene ponovo isto. Ima li leka ili da idem u drugu prodavnicu :: Tn ::
:: Ne valja ti lek :: verzij :: sama igr :: :: Losa ti je bila prodavnica :: :: Ja i dan danas igram onu prvu verziju koja je izasla bez leka :: sa onim daemon toos mini iso varijantom nikakvi patchevi verzije itd :: :: Nikad blokirala :: nikad usporila :: nikad problem, :: :: nemam dx11 a to me i zabole jer razliku i nevidis sem ako ne stojis i zagledas kao debil :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.