kad resim celu igru opet da igram, razocarala me zbog kratkoce, kad nisu odmah hteli da naprave da moze puno da se igra kao skyrim...... inace je odlican witcher 2
:: Je l` potrebna prethodna verzija :: :: Cini mi se da je prvi deo The Witcher Enhanced edition bio standalone, a za ovaj je izgleda potrebno da imamo instaliranu prethodnu verzij :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Inace,kao sto rece gare,bila je sjajna,samo kratka.Gameplay savrsen,po meni najbolji rpg prosle godine,pet puta mi je bio zanimivljiviji od skyrima.
Takodje,pravi primer(sa graficke)strane sta je iole moderan pc za konzole,da se razumemo terao sam sve na max sem uber samplinga(ovo je vec preterano dize zahtevnost,al dosta i donosi)na 50-70 fps,sa phenom II x4 955+hd 6870,sto da se razumemo i nije neshto preterano jako i skupo(uopsteno gledano).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.