UEFA EURO 2008 je bila ista kao i FIFA 08(čini mi se).Ne verujem da će EA doneti neko bitnije poboljšanje u odnosu na FIFA 11 ako uopšte i bude. Mislim da je Dežavuu u pravu i da će ovaj naslov biti ukraćen nama torentašima.
Ako bude kao FIFA12 bice super. A inace koliko sam citao, ne izlazi cela igra, nego samo DLC za FIFA12. Posle PES5-ice bolju fucu nisam igrao od FIFA12...
:: :: :: UEFA EURO 2008 je bila ista kao i FIFA 08(čini mi se).Ne verujem da će EA doneti neko bitnije poboljšanje u odnosu na FIFA 11 ako uopšte i bude :: Mislim da je Dežavuu u pravu i da će ovaj naslov biti ukraćen nama torentašima ::
Izgleda da ce za igranje euro 2012 biti potrebna fifa 2012 jer ce euro izaci kao dlc.
Set for release on April 24, 2012 in North America and Europe, and April 25 in other countries, the EA Canada developed game will require FIFA 12 to play and will set players back £15.99 / 1800 MS Points / 2500 FIFA Points on PC.
+1 za DLC, sto znaci da ce ipak biti OK igra... :)
:: Izgleda da ce za igranje euro 2012 biti potrebna fifa 2012 jer ce euro izaci kao dlc :: :: Set for release on April 24, 2012 in North America and Europe, and April 25 in other countries, the EA Canada developed game will require FIFA 12 to play and will set players back £15.99 / 1800 MS Points / 2500 FIFA Points on PC :: ::
dok se ne dodje do recimo neke 2019 godine, pa odu svi igraci u penziju, i nema novih talentovanih igraca koji vrede da se kupe, posaljem najskuplje skaute, a oni mi dovode sljam fudblaski kao preporuchene, skroz sam izgubio volju, mnogo glupo uradjeno sa tim skautima......
Ali igracemo ovaj euro 2012, samo da nema bagova :)
:: Ako bude kao FIFA12 bice super. :: A inace koliko sam citao, ne izlazi cela igra, nego samo DLC za FIFA12. Posle PES5-ice bolju fucu nisam igrao od FIFA12.. :: :: :: :: :: :: :: :: UEFA EURO 2008 je bila ista kao i FIFA 08(čini mi se).Ne verujem da će EA doneti neko bitnije poboljšanje u odnosu na FIFA 11 ako uopšte i bude :: :: Mislim da je Dežavuu u pravu i da će ovaj naslov biti ukraćen nama torentašima :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.