mixer, malo tj uopste nije lepo tako odgovarati, cak i da je vlada mladji od tebe, zgrozim se kada vidim neko tako preko tastature da izigrava fajtera, pise j.g. jbm mamu itd... tuga
Re: hitman prica je oduvek bila zlo zlo zlo- dobra
15.04.2012. 15:25
status: user broj poruka: 4187
A izvini, nadji nekoga na forumu kome sam ikad psovao mater i tako to...
:: hvala vlado za tem :: :: mixer, malo tj uopste nije lepo tako odgovarati, cak i da je vlada mladji od tebe, zgrozim se kada vidim neko tako preko tastature da izigrava fajtera, pise j.g. jbm mamu itd... tug :: :: ::
Osim trailera za koje ne obracam paznju jer se posle razocaram u gameplay, da li su najavili kad ce da izadje na trziste?
I da li ce opet da bude manji broj misija? Ne racunam tehnike `idem pucam na sve kao u COD` nego sunjanje i lukavstvo, a opet onih 10-15 misija mi je jako malo.
Drago mi je da se fransiza vraca u zivot, ali bilo bi lepo da se za promenu ugledaju na keca i naprave malo tezu igru. Da mora da se covek pomuci a ne samo run and gun, mada manje vise, svi delovi su mi se veoma dopali, a zapravo ako ulozis trud u ovu igru i malo se sunjas planiras i slicno, ume biti veoma zahvalna kada gledas kako se delovi slagalice spajaju dok se ti priblizavas meti :)
Mada ne znam koliko je ovaj trailer merodavan sto se grafike tice, ipak je to cinematic gameplay.
Ali sve u svemu - jedva cekam da se Agent 47 vrati sa odmora :)
u odnosu na prave gejmere, mogu da kazem da nisam igrao mnogo video igara. ali, zbog Hitman su pizdeli i prijatelji i devojke i roditelji. jednostavno sam se trovao tom igrom. bojim se, samo, da vise nikad nema da upadnem u tako dobar trip kao kada sam prvi put pokusavao da budem silent assassin 100% but I`m, sure as hell, gonna try :)
Sve sam ih igrao i na najvecoj tezini uvek se trudio da budem 100% nevidljiv, medjutim igra je debilna sto dozvoljava da umesto sto je trebala da bude prava pametna sunjalica udjes izadjes niko ni ne zna da si bio tu,
Opusteno mozes da uzmes lepo pusku i ides redom i ubijas i ubijas i ubijas postane maltene kao max payne.
Nek otvoreno napucavanje sa ruljom bude svedeno na nulu/lose po igraca i bice super.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Fino će da izgleda igra sudeći po in-game modelima, a biće tu i kvalitetan performance mocap :) __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Hitman 5 bi trebao da se bazira vise na sunjanju,sto smo videli iz prvog trailera u Cikaskoj biblioteci. U principu uvek postoje 2 pristupa izvrsenju zadatka. Bosko-buha[ udri na prvu ] i lagana i stealth likvidacija. Svaki developer se pomalo plasi da promeni rutinu igre [ zbog gubitka fanova ] Tesko je u ovom surovom svetu okrenutom samo goloj zaradi i profitu,napraviti jedno remek-delo. To pogadja najvise kreativne timove koji imaju hrabre i avangardne ideje a plase se prodaje proizvoda. To smo videli najbolje na primeru L.A.Noira i Alan Wake-a. Malo je falilo da bude idealno ali opet nesto fali...
Ja tipujem na Bioshock da ce biti presedan u Industriji igrica... Tolike je dobre kritike dobio razvojni tim od strane strucnjaka da je to cudo. Cak su i direktora razvojnog tima uvrstili u top 100 ljudi svih vremena.[ u tom poslu ]sto nije malo.
do tada ce valjda biti dosta jedno 20 novih igri uz maxpayne i diablo:)
:: Ahhhh ko ce docekati novembar! : :: Lepo deluje snimak... :: :: :: :: http://youtu.be/cKlEjPMXC1 :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
:: do tada ce valjda biti dosta jedno 20 novih igri uz maxpayne i diablo: :: :: :: :: Ahhhh ko ce docekati novembar! : :: :: Lepo deluje snimak... :: :: :: :: :: :: :: http://youtu.be/cKlEjPMXC1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
Trejler ujeda, e sad kako ce to biti u praksi to je druga stvar... Jel ti to poredis Max Payne2 i Hitman: Absolution?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: E ovo je vec fino, ovo fali u max pejnu , :: a ne ko da pucas u gumene lutke koje ne mogu da se ostete.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.