Ja sam se prijavio krajem prosle godine. Svakog meseca me...
14.04.2012. 23:51
status: user broj poruka: 10997
uznemire jedno 5-6 puta, email porukom kojom me pozovu da pogledam novi, 1xx-ti po redu trailer, ali od obavestenja o tome KADA igra startuje, ni traga ni glasa. Da zabuna bude veca, pojavio se jos jedan `izdavac` slicne igre, slicnog naslova pa, kao, yebe blesav konfuznog...
Vazno je da ima da ima brdo Rusa kao i u svakoj igri,primera radi Warface beta kod rusa aktivan,igram ga dobra je igra. U 90% partija u Doti 2 Rus mi zagorca ne partiju,vec zivot.
Inace sto se tice same igre,konacno su ovi Belorusi iz Wargaminga ubacili u world of warplanes podrsku za multi core procesora,posto kao sto je poznato u wot podrzava samo jedno jezgro.Kao da je to nzm sta,pa nisu mogli,al dobro.
Graficki igra je takodje ispred wota,mada sam procitao da ce kroz update-tove,sve tri igre(world of battleships,kad izadje)izgledati isto.
re:tortojed,da pojavio se world of planes :),tako je trebala prvo ova igra da se zove,al su izgleda ti ranije registrovali domen,pa su iz wargaming-a dodali ovo war. Elem video sam i to,u poredjejnu sa ovim je shit.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.