Igra ima potencijala i bar je za glavu iznad ostalih f2p pucacina, ali bi mape bile vece kad bi se igralo u mojoj supi, cim jedna ekipa zasedne na tudji spawn - gotova partija.
Ovako je ok, fino izgleda, zvuk je dobar, oruzja pristojno odradjena. Mogli bi samo da izbace ono uklizavanje, da je bar nekog nivoa realnosti te pantalone bi ili bile zestoko namascene ili bi moderni ratnici listom setali okolo bez tura.
kad se igra coop nije lose.Meni deluje recimo ffa dosta tezi u ovoj igri nego ffa u MW2.
:: Igra ima potencijala i bar je za glavu iznad ostalih f2p pucacina, ali bi mape bile vece kad bi se igralo u mojoj supi, cim jedna ekipa zasedne na tudji spawn - gotova partija :: :: Ovako je ok, fino izgleda, zvuk je dobar, oruzja pristojno odradjena. Mogli bi samo da izbace ono uklizavanje, da je bar nekog nivoa realnosti te pantalone bi ili bile zestoko namascene ili bi moderni ratnici listom setali okolo bez tura.
Vidim ovamo ima ljudi igraju...malopre sam ih ucio kako treba da se igra :) pogine mi ceo squad i ja se sam probih do checkpointa i nekako sreca se skupismo opet da predjemo misiju, sreca botovi su glupi, jedino sto ih vadi je izgleda da se spawnuju non stop, pa ujedno i napinju. A ovi saigraci su gori botovi od racunara, ne umeju u zaklon da stanu, i svi su slepci, nista ne umeju da vide da upucaju na daljinu :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.