Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Torchlight 2
STRANA 1 OD 1
djokosrb Torchlight 2 10.04.2012. 00:31 T45159

status: user
broj poruka: 6875
Po recima developera iz Runica,stize nekoliko nedelja posle diablo 3,znaci pocetak-sredina Juna.Koliko im je to pametno sa marketinske i finansijske strane ,pitanje je,s`obizrom sto dolazi diablo,ali igra ce zasigurno biti odlicna.
Evo novi trailer:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DO4310d1qcQ
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed O covece, pa ovo ne bi bilo zanimljivo ni mojoj komsinici, desetak 10.04.2012. 00:45 #411536

broj poruka: 10997
godina staroj (pre neki dan sam reinstalisao Sims3 na njenom kompu). Kad sam procitao `Torchlight` pomislio sam da se radi o novom izdanju one igre (zaboravio sam ime) koja je bila za `dz`, pre jedno godinu dana - radi se o bezanju od nekih napasti, u nekoj kucerini, pri cemu igrac nema nikakvo oruzje, pa se samo sakriva i trci okolo-naokolo...

Tristram Re: O covece, pa ovo ne bi bilo zanimljivo ni mojoj komsinici, desetak 10.04.2012. 01:42 #411552

broj poruka: 1872
Na ovakvim bezanjima od napasti Blizard takve pare mlati da im je i pokojni Steva ponekad zavideo, a tek ce da ih mlati kad izadje diablo 3... koji jes da necu da kupim iz protesta zbog always-online politike ali tolike armije sirom sveta hoce da ih verovatno zabole ne samo za mojih 60$ vec i kad bi ih citava Evropa bojkotovala.

Kad pravis ovakve stvari samo jednu stvar moras pod obavezno da ubodes, a to je zaraznost, dobar looting aspekt budi hordasa u svakom od nas. A ako ubodes i inventivan i dobro balansiran skill sistem mozes samo da se zavalis i trljas ruke dok sedokosi diablo nostalgicari hrle u radnje po svoju kopiju. Medjutim, jos jednom vidimo da se jednostavne stvari najteze postizu, postoje na tone izometrijskih hack&slash lootera a valja mozda cetiri ili pet.

:: godina staroj (pre neki dan sam reinstalisao Sims3 na njenom kompu). Kad sam procitao `Torchlight` pomislio sam da se radi o novom izdanju one igre (zaboravio sam ime) koja je bila za `dz`, pre jedno godinu dana - radi se o bezanju od nekih napasti, u nekoj kucerini, pri cemu igrac nema nikakvo oruzje, pa se samo sakriva i trci okolo-naokolo..
::
djokosrb Tortojed 10.04.2012. 11:08 #411589

Ti si prso ko lajsna,mada s`obzirom ko ti je mentor i sta sve stize od vas na ovaj forum,nije ni cudo.

Nego,sta ima novo iz zelenog tabora?

tortojed Nema niceg novog - NV i dalje No1 u kartama, priprema se Tegra 4 10.04.2012. 14:24 #411623

broj poruka: 10997
koja `preti` da zagospodari trzistem tableta i fonova... A sto se tice mentora, heh, bolje bi mi dosao jedan mecena (finansijski mentor) pa da si pribavim jedan Tegra3 telefon + 2x680...
Kako kod tebe (i dalje Srbin Outside, Srba Autsajder)?

djokosrb To je bitno :) 10.04.2012. 16:36 #411664

Ostalo manje vishe

raic Hear ye Diablo fans 14.05.2012. 20:19 #417742

broj poruka: 9006
Dođoh u posed nekih ključeva za TL2 betu i imam jedan viška, koga zanima može da mi se javi na mejl.
Oš ti, Tortojedu, vidim gajiš respekt prema žanru?

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs