I posto ima samo 4:3 rezolucije u dokumts pa Command and Conquer Generals Zero Hour Data pa Options.ini i tu promeni samo Resolution = 1440 900. Radi samo sa tom rezolucijom nece veca al je slika u 16:9 a ne izoblicena.
Meni je ta na novoj masini seckala cim stavim vise od jednog protivnika, ide ide, pa secne na kratko... Menjao sam i win, i drajvere ma nista... A na kompu starom 7god ide glatko... :D
@plamen, takodje ima kao neki memory leak, bilo da su 2 na 2 ili 3 na 3, secka bukvalno na svaku ili 2 sekunde, i onda crashuje, mada sam koristio mod ali i bez modova isto msm da koci, dok generals onaj prvi nema da koci uopste msm, probao na 2 ili 3 generacije racunara.....
@Adzem, radi igra sasvim normalno na win7 32bit, osim sto ima to kocenje gore sto sam pomenuo, ipak je suvise matora igra jbg...... nzm zasto ne bi radila kako treba.....
Jedino ako nisi neki rip skinuo pa ti zeza, inače ja sam probao na xp 64 bit i radi lepo.
Inače igra može da se igra u full hd rezoluciji. Probao i uspeo. Treba samo da se ukuca rezolucija 1920 1080 i da se promene setovanja za kameru. Kada se to promeni igra zaista dobro izgleda bez obzira što je stara maltene 10 godina.
:: Jedino ako nisi neki rip skinuo pa ti zeza, inače ja sam probao na xp 64 bit i radi lepo. :: :: Inače igra može da se igra u full hd rezoluciji. Probao i uspeo. Treba samo da se ukuca rezolucija 1920 1080 i da se promene setovanja za kameru. Kada se to promeni igra zaista dobro izgleda bez obzira što je stara maltene 10 godina :: :: Probaj da se ne nasmeje :: :: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNq :: ::
znaci ja ne verujem, da i dalje zamlaceni ljudi savetuju update drivera da bi kao proradila igra, OMFG, a igra 10 godine stara, pa majku mu i neki theta driver bi zavrsio posao za ovu igru......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.