Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
koja igra?
STRANA 1 OD 1
srdjanl koja igra? 07.04.2012. 20:39 T45117

status: user
broj poruka: 1512

ako moze neka preporuka strategija tipa Age of Mythology?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Nazalost 07.04.2012. 21:00 #411116

broj poruka: 6875
Takve igre se vishe ne prave,creative assenbly sto je radio age of empires i age of mythology je zatvoren od strane microsoft-a,uradili su onaj age of empires online,pa mozesh da probash,freemium je,imash neke questove da radish i da se budzish,od skora je skirmish i pvp dzabe u fulu sto je extra.Msm da za pocetak mozesh samo sa grcima da igrash,pa posle valjda i druge,nzm sad kako je posto sam je probao pre 6 meseci kad je izasla i svidela mi se.Mada sve vishe i vishe po netu preporucuju,posto je banda lopovska videla da ne moze da se naplati bash SVE,pa je sve vishe i vishe sadrzaja dzabe,sad kazu ljudi da je super.

Ako volish tematiku antickog sveta,kao ja npr.obavezno odigraj Praetorians (meni se bar mnogo svidela),doduse nema neke dodirne tacke sa age of empires(mythology)igrama,nema resurse vec samo units cap,koji dizesh zauzimanjem sela.Igra je iz 2003.godine,jedina mana je po meni sto je max rezolucija 1024x768,tad je 1280x1024 bio standard a neke igre (konkretno)age of mthilogy su nudile i vishe rezolucije.

Od novijih,klasican RTS,anticki svet i mitologija stvarno,taj age of empires online,i nishta zaista da vredi,imash total war al to nije klasican rts.

Edit:Setih se dam sa pre neku godinu igrao Ancient Wars sparta ,nishta posebno,ali nije ni toliki trash,moze da prodje.Eto od novijih rts na temu antickog sveta,ja se vishe ne secam,znaci klasican rts.
Ja sam decko retard :) :Nije anticki svet i mitologija,al setio sam se rts-a u skorije vreme(relativno)koji me je odusevio-Paraworld,sa dinusourusima je igra.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl .... 07.04.2012. 21:48 #411126

ma ujak me davi da mu skinem nesto tipa taj Age of Mythology,a ja se u strategije bas nikako ne razumem,hvala ti na tako detaljnom objasnjenju,cu da mu skinem Praetorians pa neka se igra. .)

Gare87 pa ako voli od ovih poteznih 07.04.2012. 22:16 #411131

broj poruka: 4700
moze pegla Medieval total war, tu ima igranja igranja i igranja :))
Sto se tice RTS strategija, ja i dalje imam AGE 3, moze proba Company of heroes, space marines(down of war recimo) nzm, ima jos starijih, ali ko ce sad da se seca svih :)

AMD Phenom 2 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS
WD10EARS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

Neba Microsoft 07.04.2012. 22:29 #411134

broj poruka: 1197
Rise of Nations je definitivno najupeglanija (po meni i najbolja) igra tog tipa.
srdjanl ... 07.04.2012. 22:35 #411135

hvala vam,sad cu da mu napunim hdd strategijama pa nek se igra. :)

djokosrb Zaboravih 07.04.2012. 22:59 #411143

broj poruka: 6875
Rise of Nations,dobro tu ima i antike,srednjeg veka,industrijalizacije,savremeno doba.Ako voli sve to onda Empire Earth pod obavezno,koga sam takodje zaboravio.

shotra Re: 08.04.2012. 00:09 #411161

broj poruka: 432

Imas The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 1,2 i nastavak dvojke The Rise of the Witch-king, nije antika, al su sjeciva isto i extra je stratigija, RTS je isto... obavezno nek zaigra...
gile23 ... 08.04.2012. 01:29 #411176

broj poruka: 9121
Sve je to za Starcraft 2 jedna velika 0.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs