Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FarCry 3 - First in-game MultiPlayer footage - - novi trejler je tu!
STRANA 1 OD 1
tortojed FarCry 3 - First in-game MultiPlayer footage - - novi trejler je tu! 05.04.2012. 20:24 T45084

status: user
broj poruka: 10997
Ovo ce stvarno biti strawa od pucacine...

http://goo.gl/V1Qz7
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Stvarno... 05.04.2012. 20:41 #410713

broj poruka: 6645
Ne bih d te uvredim, pogotovo jer sam poštovalac FarCry dostignuća... ali, ovo je strašno.
Jednostavno, strašno.
Osim lepe grafike i okoliša, koji je, priznaj, prežvakan iz prvog dela, ostalo je strašno.

Ova igra, bar na ovoj težini, je za kretene.
Od čuvenog predefinisanog AI iz prvog FarCry-a - ovde nema ništa, čak naprotiv.

Meni je ovo jednako kao igranje sa trainerom, ili cheat-ovima poznatim kao GOD-MODE i INVISIBLE, AMMO100%, NODAMAGE, NOAI....

Prvo, lik puca li puca, ali na to niko ne obraća pažnju, ako ga pogode, to je slučajno i nema efekta, BOT biva upucan sa dva metra i sve to iskulira, trči dalje pravo na metak. Dalje, akcija.... SVI trče kao moroni vamo-tamo i naleću na olovo i skriptovane eksplozije. Pošto su moroni, nema sačekaj, razmisli, uhvati u zamku... sve ono što smo u kakvom-takvom obliku imali u prvom delu i nekim drugim igrama. Ovo implicira nešto što je rekao i čuveni Noam Chomsky - obrati im se kao debilima, i oni će najverovanije i u najvećem broju, i biti debili....

P.S. Nadam se da će ipak singleplayer biti bolji... a, multi bi onda i moga biti ok.

Budale veruju u sreću.

tortojed Pametno zboruvas, ama van konteksta - ovde se radi samo o ... 05.04.2012. 20:56 #410716

broj poruka: 10997
prikazu gejmpleja kakav nas ocekuje u maltiplejer modu (a tamo cemo kenyamo edni drugite, nista na botovi)...

Pisko Re: Pametno zboruvas, ama van konteksta - ovde se radi samo o ... 05.04.2012. 22:04 #410736

Pa to i kažem. to je ok... a single je tropa. Mnogo mu fali da se zove FarCry2 ili čak, expansion pack... za keca.

Budale veruju u sreću.

:: prikazu gejmpleja kakav nas ocekuje u maltiplejer modu (a tamo cemo kenyamo edni drugite, nista na botovi)..
::
Scyter Re: 06.04.2012. 00:05 #410755

broj poruka: 8138
Ne znam zasto, ali meni grafika u ovom trejleru izgleda previse `plasticno`...

K`o da nije to taj FarCry 3 kojeg su nedavno prikazivali.

``They call me... Prophet``

SkyFire Re: Re: 06.04.2012. 00:10 #410760

broj poruka: 18472
To je zato sto su koristili ATI graficke karte.

*nVidia Crystal Clear Picture Quality,Smooth Gaming* :)

:: Ne znam zasto, ali meni grafika u ovom trejleru izgleda previse `plasticno`..
:: K`o da nije to taj FarCry 3 kojeg su nedavno prikazivali
:: ``They call me... Prophet``
Mikishon89 Re ..... 06.04.2012. 00:39 #410767

broj poruka: 2416
Piško nelupaj far cry 2 i 3 nemaju nikakve veze tj nijedne nisu iste nznm šta fali po tebi ovoj igri?

http://www.speedtest.net/result/1805517734.png
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124106

Mikishon

JovanZ re 06.04.2012. 01:08 #410772

broj poruka: 3007
Postoji sansa da igra bude dobra, ali, debelo je orijentisana ka konzolama a PC je ono sto oni vole da kazu afterthought, do sada su pustali gameplay samo sa konzola ako se ne varam, i tu stvarno ide sve fluidno i akcija stvarno izgleda maestralno, ali da bi sve to tako ispalo, u dobroj meri se koristi (in)famozni aim assistance koji po cenu uproscavanja nisanjenja (citati:autoaiminga) omogucava tu fluidnost. To na pc-u uz misa i tastaturu nece moci da se postigne zato sto ce igrac morati da malo zastane i nanisani, a to ce da, jelte, narusi tu fluidnost. Naravno verovatno ce moci i tu da se ukljuci autoaim, ali meni je nelagodno da mi u toku nisanjenja misem komp sam vuce nisan.

Ali recimo u poslednjem warhammeru, uz gamepad i autoaim (koji dolazi sa njim) mi je mnogo veci dozivljaj bio nego sa tastaturom i misem, bas zbog tog narusavanja fluidnosti.

Jbg, bice port sa konzole, sve zavisi koliko ce se razvojni tim potruditi da igru prilagodi PC-ju. Prica za sada deluje ok, ali i Far Cry 2 je delovao ok na papiru, pa je izvedba bila veoma mrsava.

Stvarno se nadam i zelim da igra bude dobra, i ima potencijala, ali eto... Ne deluje mi tako, nadam se da cu biti u krivu kada igra izadje.
Ako ne, uvek su tu Dungeon Defenders u MP :)
PhatPhuck Što više igrica u `tropical paradise`-lokacijama, to bolje :) 06.04.2012. 09:18 #410801

broj poruka: 1886
... Što se mene tiče :)
Ako mi je nečega pun - pun mi je k... igrica sa `regularnom` tematikom II svetskog rata... (Ne računajući Return to Castle Wolfenstein)

Far Cry 1 će teško ikada bti nadmašiv - što se tiče atmosfere - od strane bilo koje druge pucačine (lično mišljenje), ali - videćemo.

U međuvremenu igram Far Cry `Dark Sector` (fantastičan mod - kompletno druga igrica).

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

Erestun re 06.04.2012. 09:20 #410802

broj poruka: 1797
:vomit:

Daum .... 06.04.2012. 09:49 #410803

broj poruka: 12794
Igra izgleda kompletno sranje. Grafika je užasna, ali to je možda delom što vidim da kao invalidi igraju FPS na gamepadu što znači: konzola.

Multiplay izgleda sranje takodje, pokrali su šta su stigli od MW3 i BF3...

Tristram Re: 06.04.2012. 10:34 #410814

broj poruka: 1872
Gluposti, pričaju o pravljenju neke svoje nše na multiplayer tržštu a ovamo su iskopirali sve što se iskopirati dalo od postojećih giganata. Verovatno će grafika na PC-ju biti dosta bolja od ovoga što gledamo na snmku ali svejedno čisto sumnjam da će da se zapati u narodu, biće popularno ko crysis MP, čitavih mesec dana.

PhatPhuck Re: .... 06.04.2012. 10:40 #410815

:: Igra izgleda kompletno sranje. Grafika je užasna, ali to je možda delom što vidim da kao invalidi igraju FPS na gamepadu što znači: konzola

Grafika izgleda `isprano` i previše jednobojno/jednolično-`ispeglana` zbog velikog stepena x264 kompresije.
Kad kompresuješ sa visokim ratio-om kompresije, ili sa nedovoljno kbps - kompresija uništi sitne detalje i `ispere` ceo snimak/clip.
Dexter013 Ok 06.04.2012. 10:43 #410817

broj poruka: 17093
Meni svi ti far cry i krajsisi isti penis,
nista posebno sem zanimljive grafike...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
x3msvabo Iskreno 06.04.2012. 11:32 #410830

broj poruka: 291
meni se ni grafika ne svidja nesto preterano, nekako mi izgleda decije, a sto se tice uopsteno samog zanra, u poslednje vreme sve te igrice izgledaju isto. U svakoj igrici je igrac predstavljem kao da ima 1500 helta i uz to ima mogucnost regeneracije helta sto je po meni retardirano ali dobro, nekome se valjda i svidja cim se prodaje toliko.

Case: CM 690 (Cooler master)
Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte)
Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo @ 3.2GHz
Graphic card: gigabyte 6870
RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot)
HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB
Psu: axp 63

PhatPhuck Re: Iskreno 06.04.2012. 11:45 #410831

`U svakoj igrici je igrac predstavljem kao da ima 1500 helta i uz to ima mogucnost regeneracije helta sto je po meni retardirano`

Da nije tako, onda igrice ne bi ni postojale... Jer čak ni veteran S.E.A.L. Team Six-a sa 30-godišnjim stažom i hobijem kao što je učestvovanje u okršajima Legije Stranaca (kad god nije na svom primarnom poslu) - ne bi bio u stanju da pobije stotine (ili hiljade) neprijatelja - totalno sam :)

Ko hoće veću realnost - ima Counter... I shitty grafiku :)

Mislim da su u Far Cry 2 podigli realnost na veći nivo (kvarenje oružja, potreba da se lečiš, itd...)
Dexter013 @paht phak 06.04.2012. 11:52 #410832

broj poruka: 17093
Ne kapiras ti sta je covek hteo da kaze, sta je falilo hetlu od 1 do 100 hp
i mini energijama/lecenjima koje nalazis po nivou
od po +5 +10
medijum +15 +25 hp-a
I ubaci se neki megahealt +100

Tu imas razlike u protivnicima i tezinama istih,
neko ti skida po 1-2 neko po 10-15 neko ti pravi dmg 50

A ovde da li se peglas sa njih 50 ili 100 ili sa poslednjim bosom isti djavo ,
puc puc pa iza kutije na 3 sekunde i opet puc puc, i tako 100x dok svi nisu mrtvi,
totalno nebitno sa koliko ili sa kim se napucavas
maletene nista ne moze da te ubije jako brzo koji god protivnih bio u pitanju ,
sem ako stojis par sekundi kao debil na otvorenom...

Ali to je lakse i svaki moron ili klinac moze da igra i predje igru = veca prodaja i zarada...

Odavno se igre ne prave za gamer-e , nego za siroke narodne tupave mase zbog para.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: @paht phak 06.04.2012. 12:27 #410836

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

:: Ne kapiras ti sta je covek hteo da kaze, sta je falilo hetlu od 1 do 100 hp
:: i mini energijama/lecenjima koje nalazis po nivou
:: od po +5 +10
:: medijum +15 +25 hp-a
:: I ubaci se neki megahealt +10

On je spomenuo BROJ - 1500 health-units-a... Ja sam na to i mislio, što TI kažeš.
Ako ćemo o realnosti - ni u realnom životu kad nekoga upucaš (not that I have :) - on ti ne iskrvari medi-kit/health-pack, niti health-packove možeš naći razbacane svuda :)

Ali - ako hoćeš - možeš samo-zalečivanje u, recimo, Call of Duty serijalu da tretiraš ne kao uzastopne povrede od metaka (koje jednom pređu prag, što se tiče štete po tvoje meso/telo/organe, pa si mrtav), nego možeš, recimo, da ih tretiraš kao povećavanje PRECIZNOSTI neprijatelja kada puca prema tebi: prve `kapljice krvi` kad pucaju prema tebi, su recimo, metak koji je prošao na 20cm od tvoje glave, pa onda više krvi na ekranu simbolizuje metak istog neprijatelja koji te je već i OKRZNUO, a na kraju - krv preko celog ekrana je potpuna preciznost pomenutog neprijatelja - što znači - metak ti je završio u centru tintare ili stomaka - i mrtav si...

Ni u realnosti, kada neko puca prema tebi, najčešće nije `one-shot-one-kill` (osim ako nije snajper, koji udoblo leži na zemlji i puca između sopstvenih otkucaja srca, maksimalno stabilisano), nego meci prvo zvižde oko tebe, sve bliže i bliže, dok na kraju jedan ne bude baš na tvojoj putanji...

Međutim, ako skočiš u zaklon - opasnost po tebe polako prolazi, neprijatelj te gubi sa nišana - i to je `regeneracija health-a`...

A da se igrice generalno idiotizuju - to se slažem... Najluđi primer su komentari, recimo, u Dirt-u 2 - kad ostvariš neki `achievement` ili završiš trku... Koncipirani su i zvuče kao da stariji tata-hipik ohrabruje i tetoše svog 5-togodišnjeg sinčića da ponovo pokuša da se popne na bicikl...
Pisko Re: Re .....Mikishon 06.04.2012. 16:41 #410912

Tebi nešto fali, člm ti ovoj igri ništa ne fali.
I čim ne razumeš glupost da se bilo koja druga igra nazvala FarCry2 a ne ova.
Hit igra ne bi smela biti shit igra, moron only, moron outside, moron`s approved i slično.. ima da se gine i da se teško prelazi, da bi se više cenila. Čemu onda toliko mlaćenje sa pejzažima, fizikom, kuradima-paladima kad je najobičniji zvekan pređe za 3-4 sata sa uračunatom velikom nuždom i marendom.

Budale veruju u sreću.

:: Piško nelupaj far cry 2 i 3 nemaju nikakve veze tj nijedne nisu iste nznm šta fali po tebi ovoj igri
:: http://www.speedtest.net/result/1805517734.pn
:: http://www.pingtest.net/result/58304946.pn
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=212410
:: Mikishon
operator Re: Što više igrica u `tropical paradise`-lokacijama, to bolje :) 06.04.2012. 18:36 #410935

broj poruka: 4262
:: Ako mi je nečega pun - pun mi je k... igrica sa `regularnom` tematikom II svetskog rata... (Ne računajući Return to Castle Wolfenstein
:: Far Cry 1 će teško ikada bti nadmašiv - što se tiče atmosfere - od strane bilo koje druge pucačine (lično mišljenje), ali - videćemo
:: U međuvremenu igram Far Cry `Dark Sector` (fantastičan mod - kompletno druga igrica)

Far Cry Delta Sector 1.40 varijantu znam, ali ovu Dark Sector, nisam jos cuo.
Koristio sam nedavno i Ukrainsku varijantu CoD 4 i 6 i FarCry-ja 1, ali sam ih presao.
Ima samo jedan mod, koji nisam presao, a to je onaj gdje cekas ispred porusenog mosta i moras da ga predjes, a 20 puta minimum prelecu helikoptreri i avioni, koji te napucavaju. Imas brukaq oruzja, ali + premalo.
Se ostale single modove sam presao, a igralo se u par igraonica i MP, koji je jebeno neprevazidjen.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs