Pitao sam vas za savet,kako da igram MW3 multiplayer..Pomogli ste mi i to je extra!E sad,pratio sam uputstvai sve sam skapirao..al me zeza jedna stvar!! Kad udjem u multiplayer,idem u options da bi namestio dedicated server,da bi stavio da mi trazi servere(one dve opcije na `YES` da promenim)..Ja tog polja nemam??Znaci nemam opciju dedicated server???U opcijama imam samo ono za grafiku,zvuk,chat i sl..ali dedicated server opciju nemam?/Jel ima neko resenje za ovo,kako da tu opciju ubacim?
da li si pokrenuo preko TehnoGodsMW3. exe a ne preko iw4mp.exe? ako nisi morash preko njega i moras da budes u tungleu u sobi. Ako budesh imao dalja pitanja zovi na colak.aleksandar@gmail.com za gtalk ili na colak.aleksandar@hotmail.com za hotmail pa da ti objasnim tj pomognem bolje. POZZ
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Uspeo sam da namestim,da u opcijama imam dedicated servers..ali opet imam problem :( Kad ucita neku mapu,pa kad treba da udje u igricu..izbaci mi nesto `patch_mp.ff is different from server`???Trazim resenje na netu,al ne znam kako da ga resim??
skini ovo i sve iz arhive gurni u CoD direktorijum ( meni je C:/Games/CoD MW3 ) http://www.share-online.biz/dl/27R5IS0M3DZU PASS za rar je Z4L ( samo malim slovima ) Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ako ce da igrate na serverima koji nisu original onda nemojte da se trudite na svakom serveru cuci po jedan citer sa aimbotom, admina nema, tako da dok neko od nasih sa Balkana ne otvori server i ne podeli admin naloge igra je ne igriva.
P.S: Pazite na kakve servere ulazite ako hocete igru od 0 do 100% da predjete bez varanja za lvl, ja sam dosao do 45 lvl-a odem na server koji ima normalno ime, ubijem lika i bam sve mi otvoreno cela igra tu sam se iznervirao i batalio, mrzime da pecam servere kad citeri spavaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.