Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
windows live offline profile....
STRANA 1 OD 1
markisha windows live offline profile.... 01.04.2012. 12:36 T45011

status: user
broj poruka: 173
Treba mi pomoc oko funkcionisanja offline profila za igre koje to traze.

Elem kreirao sam profil (offline naravno) ali ne uspevam da snimim poziciju i podesavanja u igri,konkretno pokusavam to da uradim u dirt 3 igri.Po preporuci nisam dozvolio igri da ode na net preko firewall-a,ali neznam sta da uradim sa windows live offline profilom da bi mogao da sacuvam dokle sam stigao.
Dali neko zna da mi objasni kako to funkcionise i sta da uradim,jer sigurno postoji neko od vas ko ovo bez problema koristi...

Hvala unapred!
Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 01.04.2012. 14:41 #409792

broj poruka: 3007
Otvori nfo fajl i procitaj sta pise, ako koristis onaj complete edition, imas programce koje ce da ti napravi 5 profila u kojima ces moci da snimas pozicije, inace, bez pokretanja njega neces moci da snimas, imao ti offline profil ili ne.

Trebalo bi da se nalazi u istom folderu gde ti je i lek za igru.
markisha uhh 01.04.2012. 15:21 #409801

Nisam dobio taj programcic tako da cu morati da ga skinem,aj molim te ostavi mi tacno ime tog programa da ga potrazim i skinem.

Hvala na odgovoru!:)

JovanZ re 01.04.2012. 16:29 #409814

broj poruka: 3007
Vidi mail, poslao sam ti link, imas objasnjeno korak po korak, naravno ako koristis complete edition.

Jedino sto ces mozda morati da sam pazaris verziju u kojoj je samo lek, kucam sa fona pa nemam tacan link.
markisha nasao 01.04.2012. 18:47 #409836

sam na demonoidu celu igru complete edition i torrent samo crack folder complete edition fix...e to drugo sam skinuo medjutim u nfo sam nasao klasicno kratko uputstvo copy crack into game folder bla,bla...

Nista se nije promenilo na bolje odnosno i dalje ostala zakljucana opcija autosave itd....
U okviru ovog leka nasao sam neki dirt3.bak koji je tezak koliko i exe fajl pod istim imenom njega sam kopirao u folder al mi deluje da nesto drugo treba sa njim da se radi ali neznam sta...
Kada ga pogledam sa 7z arhiverom vidim da u tom bak fajlu ima nekih 10tak fajlova ali nijedan takav nema u instalacionom folderu pa se iskreno plasim da prosto ekstraktujem u folder gde je igra...

Nista mi nije stiglo na mail,poslao sam ti drugi moj mail pa ako ti nije problem posalji mi to uputstvo na tu adresu.

Hvala!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs