Ljudi moze li ko da pomogne? Dosao sam do dela u kom ubijas prvog ripera i posle toga moras da odlucis dal da sacuvas gete ili quariane?! Medjutim gledao sam na youtubu taj deo gde ima ocije da upozoris flotu( tj to su one odluke koje su sa leve strane plave i crvene), a toga kod mene nema iako mi je paragon i reputacija skoro do kraja?! Imam save od me2 tako da mi nije jasno zasto se ne pojavljuje? ispizdeo sam vise...
Resenje: 1. Ne vredi ako se nema dovoljna reputacija kod svih clanova iz 2 dela, tj trebaju ali stvarno ko leba save games iz 2 dela(po mogucstvu svi da su zivi), i dobijaju se dosta poena kad se importuje save. 2. Moras da imas dosta visok paragon-renegade(ja imam do kraja sve) :) 3. Resenje je, odes na upload code, i onda ti se pojave reputation check mogucnosti kod sledeceg odgovora, trebaju ti za jaku flotu i Quarian i Geth!!
Koliko sam skontao na kraju igre (ME2) kad se spremaš da razneseš bazu Kolektora i kad te Iluziv Men pozove i ubeđuje da ne radiš to, u prvom odgovoru treba da izabereš srednju opciju. Tada niko od članova tima neće poginuti, pod uslovom da si prethodno ostavio pozitivan utisak na sve njih. Kad sam izabrao prvu opciju, ginuo mi je Mordin, dok za treću ne znam, jer nikad ne igram kao Renegejd, već kao Paragon. U trojci, osim likova koji se sami žrtvuju (Mordin, Tejn i Legija) svi likovi su mi preživeli i sve žive sam uspeo da okupim i na kraju odabrao Sintezu (valjda se tako zove), kao krajnje rešenje.
bitno je kada bude finalna misija u ME 2 odmah krenes da je uradis, i bitno je kog kako rasporedis po zaduzenjima, recimo Mordina stavis da se vrati sa civlima na brod, Jack biotic barrier itd itd......ima sve na netu da se nadje :) inace ja sa migrao i kao renegade i kao paragon, tako da uvek imam obe ponudjene opcije da biram :)
:: Koliko sam skontao na kraju igre (ME2) kad se spremaš da razneseš bazu Kolektora i kad te Iluziv Men pozove i ubeđuje da ne radiš to, u prvom odgovoru treba da izabereš srednju opciju. Tada niko od članova tima neće poginuti, pod uslovom da si prethodno ostavio pozitivan utisak na sve njih. Kad sam izabrao prvu opciju, ginuo mi je Mordin, dok za treću ne znam, jer nikad ne igram kao Renegejd, već kao Paragon :: U trojci, osim likova koji se sami žrtvuju (Mordin, Tejn i Legija) svi likovi su mi preživeli i sve žive sam uspeo da okupim i na kraju odabrao Sintezu (valjda se tako zove), kao krajnje rešenje :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
za ovaj `srednji izbor`, ali to što si ti rekao (a piše na netu) nije neophodno tačno, jer sam ja Tali slao u cev, Džejkoba da vrati civile na brod, a Samara mi je pravila biotičku barijeru. Poslednju misiju sam prelazio, tek pošto bi završio sve ostale misije. Očigledno da igra nije linearna po svim parametrima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.