pa nisam ni znao da je sad tako jeftino,moram kupiti.
:: Otvoriš se 16 evra za original MW3: http://goo.gl/mXTH :: :: Stvarno mi niste jasni. Ajde da su neke pare u pitanju, ali da za ispod 2000 dinara kupite originalnu igru i ne brinete o problemima.. :: :: Battlefield 3 je na istom sajtu 15 evra, smejurija :: :: :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: pa šta ja sad da igram? :: :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: :: :: ::
Ok je 16e za MW3, da igram češće možda bi i razmislio da kupim.
:: Greška, BF3 je 20 evra, opet ništa strašno, dok je MW3 16: http://goo.gl/VbLw :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: je samo expansion pack, kolko ja vidim...a cela igra je oko 25e.. :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: :: :: ::
samo sam ja taj u drustvu koji ima kao malo bolji komp,ostali imaju dvojezgrase,2 gb rama,dok jedan ima neku integrusu na intelu,drugi ima ati 4650 cini mi se.Druge stvari ih zanimaju pa ne da ulazu u komp. :)
Srećno i uživaj sa 99% servera punih cheatera... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: kad teknogods napravili za siroke narodne mase :) za sada radi sve ok, ako ne bude radilo, onda lepo odemo i kupimo i to je to :) :: :: :: :: :: AMD Phenom 2 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAK :: WD10EAR :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
Meni radi MW2 i COD 4 na svim game ranger serverima...
28.03.2012. 21:52
status: user broj poruka: 3241
igram skoro svako veče po malo, kad se vratim sa posla. User Jackie Chan ima sve žive mape i skoro stalno je online server.Lik je super, često igram sa njim i o`ma kikuje čitere (i ljaksonce koji ne poštuju pravila) čim se pojave. Naravno, samo HC se igra. :)
EDIT: Evo, upravo vidim na game rangeru da su mi ortaci online i igraju.
skineš game ranger i instaliraš ga.Onda ti tu izbaci sve servere i biraš gde hoćeš da igraš.Ne moraš još da kupuješ igru, nije još došlo dotle... Ja igram na game rangeru odavno, i ne pada mi na pamet da kupujem igru sve dok ovo radi.Ima dosta servera, a ako negde smaraju kamperi ili čiteri, odem u sobu kod nekog sa game rangera koga poznajem i igram normalno, ili moj ortak digne server na game rangeru i igramo k`o ljudi i kikujemo koga hoćemo.Kad su počeli cenzuru interneta u fulu, tek sad neću da kupim ništa...
Na dosta servera ima manual admina koji odma kikuju čitere.Samo nađi jackie chan usera na listi membera i dodaj ga.Lik ima sve mape standardne+custom, ima brdo modova, stabilnu vezu i dobar ping, i uvek kikuje čitere, samo mu pošalješ na team speak...
AlterIW je dobio pare od IW tj. kupili su ih i oni su prekinuli da hostuju listu servera pise na njihovom sajtu to, i zbog toga se grupa podelila, jedan deo je otisao i radi isto sto je radio AlterIW drugi je ostao na platnom spisku IW-a.
MW3 preko teknogods ali svaki server ima po 5 citera sa aimbotom na njemu, i kad ubodes cist server dodje neki citer i zatvori ga, mana je sto nema mogucnosti da se ode u spectator vec samo da se napusti server, u mw2 si mogo da odes u spec. i kad ostane citer sam napusti server.
Ko hoce cist server za cod4 moze na Loznicu 212.200.150.15:28960 uvek ima admin i neke stvari su zabranjene, nije HC i nema citera.
Probacu game ranger kako radi.
Edit: Nema ovde modern warfare 2 ili mw3 nema na listi igara uopste ima sve do cod4 preko nema.
jer ja igram samo HC.Jebeš ti igru kad pola sata pucaš u lika i on ne umre, to je sranje.Sve osim hard core-a je za malu decu jer se ovako mnogo bolje uvežbaš da igraš dobro.Sada uglavnom igram COD4, MW2 sve ređe jer mi je nekako COD4 bolji... HC je realan, jedan-do dva metka i gotovo, zavisno do pogotka.Ima i tu, na game ranger-u čitera, ali ima i proverenih servera gde se čiteri i kamperi kikuju odma...možeš i sam da podigneš server, ili neko od tvojih ortaka, ko ima bolji net.Ja igram stalno sa ortacima i često smo na skype-u svi da se zajebavamo kad ubijamo jedni druge. :)
:: AlterIW je dobio pare od IW tj. kupili su ih i oni su prekinuli da hostuju listu servera pise na njihovom sajtu to, i zbog toga se grupa podelila, jedan deo je otisao i radi isto sto je radio AlterIW drugi je ostao na platnom spisku IW-a :: :: MW3 preko teknogods ali svaki server ima po 5 citera sa aimbotom na njemu, i kad ubodes cist server dodje neki citer i zatvori ga, mana je sto nema mogucnosti da se ode u spectator vec samo da se napusti server, u mw2 si mogo da odes u spec. i kad ostane citer sam napusti server :: :: Ko hoce cist server za cod4 moze na Loznicu 212.200.150.15:28960 uvek ima admin i neke stvari su zabranjene, nije HC i nema citera :: :: Probacu game ranger kako radi :: :: ::
Definitivno se slazem sa Daumom u vezi sa kupovinom originala. To nikada nije bilo jeftinije. I naravno, ljubiteljima igara tipa COD najiskrenije savetujem BF3, jer je igra superiorna definitivno u odnosu na sve ostale naslove iz te branse. Odavno igram COD, pocev od COD2, ali BF je sada odvalio koliko je dobar. Za 20e imas live support 24h dnevno, sta god da zatreba, gomilu servera, nema citera a ako ih ima, popiju ban i cao. Multiplayer samo legalno, nikad vise cracked.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
druze..cod4 igram odavno preko game rangera..tj ranije sam igrao preko xfire-a..ali sto se tice mw2..posle instalacije odem na game ranger da pogledam da li ima neki server..kad ono prc..ista stvar je i sa xfire-om.
:: druze..cod4 igram odavno preko game rangera..tj ranije sam igrao preko xfire-a..ali sto se tice mw2..posle instalacije odem na game ranger da pogledam da li ima neki server..kad ono prc..ista stvar je i sa xfire-om :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.