Taman da pitam jos nesto :).. Skinuo sam MW3..Upravo ga prelazim i deluje mi OK.Mislio sam da ,kad ga predjem,da probam multiplayer..Jel mogu da skinem neki alterops downloader za mw3 ili moram da skidam ceo multiplayer?
Koliko sam skapirao Alteriwnet jos uvek mulja nesto, zvanicno ne rade, ali koliko vidim po forumima svi se igraju k`o ludi. Koliko ce jos da traje - ne zna se :)
Trebalo bi da jos uvek imas uputstva okacena tamo, ali u principu skines samo downloader i to ti je to.
Tekno je samo za LAN ako se ne varam? Mozda uz tunngle preko neta?
Skinuo sam neka 3 file-a..neki update?Ali kad sam probao da pokrenem alterMW3..izbaci mi neku gresku..Mislim da me zeza netfremwork..sad uc da ga update-ujem?!
Tebra ne citas lepo, na sajtu teknogods pise lepo, treba ti net framework 4, da bi radilo, patchuje se igra na 1.4 nesto(ta je verzija kod mene) i ta 3 fajla od teknogods i pokrenes teknogods launcher, odes na multy ili kako se vec zove(desno opcija u sredini) pokrenes i peglas .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.