Ljudi ovo jos nisam video?! Posle nekoliko meseci igranja, igra je pocela da blesavi! Manji bagovi su i podnosljivi ali sad odjednom nema komentatora?! Svi zvukovi normalno rade ali komentatora nigde? Jedino ako strajkuju? :D U podesavanju ima opcija i stavio sam na 100% komentatore ali opet nista?! Jel imao ko slican problem?
Pa jesil` ti bac`o nešto njima da jedu i piju svo to vreme, ili si ih samo ganjao? I sad se nešto čudiš što su lipsali... Gecrkt. Instaliraj druge, ovi su ti crkli van garancije, i garantnih uslova korišćenja. Zekim, ali, nemaš šta da palamudiš kod igara nego da ih reinstaliraš, staviš nove zvuk-grafa drajvere i go je to.
Skini reloaded verziju sa internata ako si već skinuo obriši igru pa ponovo instališi i bog da te vidi.Ja sam imao instaliranu i lepo je funkcionirala..
Instalirao sam nba2k10..al kad ocu da odigram mec..sve je usporeno,igraci i publika..ma sve. Proverio sam,mogu na MAX da igram.....dok kad igram trening ili trojke i ta cuda..ne koci. Zna li neko do cega moze da bude?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.