Imam problem sa ubacivanjem patch-a 1.9+high texture+dx11 pack? Koji god da skinem patch on je u nekoj svojoj verziji gde trazi po kompu(kad ga pokrenem),gde je instalirana igra?E sad..ja koristim Crysis 2 Black box verziju i naravno,igra mi je instalirana na (D:) particiju..Kad pokrenem patch i li ovo za texture i dx11,on trazi po kompu i naravno n moze da nadje?Jel ima negde da se skine obican EXE patch ili sl..a da ja mogu da ga instaliram?
E da,jos nesto..Sta mi treba da mogu da igram multiplayer?
Pa sad..nije da sam 100% normalan ali :)..Nemam mesta na HDD-u,pa zato skidam Black box npr. Jbg nema se para za neki od 320BG a kamoli za 1TB..Zato skidam `osakacene` verzije
Ne kažem da nisi normalan, nego da niko ko neće da ima probleme ne skida te verzije. Skineš regularnu od 10GB, predješ i izbrišeš... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Pa sad..nije da sam 100% normalan ali :)..Nemam mesta na HDD-u,pa zato skidam Black box npr :: Jbg nema se para za neki od 320BG a kamoli za 1TB..Zato skidam `osakacene` verzij :: :: ::
Normalno da ti nece da radi kada si skinuo black box, skini lepo FLT verziju prvo sve to instaliraj pa na kraju krekuj i ima da ti radi kao podmazano... Inace izbegavaj taj black box shit,zauzima manje ali se zato instalira 2 milenijuma..
I sta onda ako se instalira 2 milenijuma? :) Radi jako dobro onda... a to sto treba da sacekas mozda malo duze od obicne instalacije ne bi trebalo da bude obicno problem, ustanes malo od kompa, prosetas...
Ne moraš da se brineš ništa sićo, to što tebi smetam ne bi moglo manje da me svrbi na jednom mestu...
Sažaljevao bih te što misliš da si bitan toliko da ti se uvaži mišljenje, ali nisi vredan ni toga... Bitno je da si `modovan bolešću`... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Koliko arogantan i antipatican tip koji se krije pod nickom ``Daum`` da je to sacuvaj boze, jadni ti ljudi koji dele krov sa njim.. HAHAHAH :: :: :: AMD Athlon II X3 445 3.1GHz 3x512KB L :: MSI 880GM-E4 :: Kingston 4GB (2x2GB) 1600MHz DDR3 HyperX :: Samsung SpinPoint F3 1TB 7k 32MB SATA300 HD103S :: Sapphire Radeon HD 5670 512MB GDDR5 :: Frontier P4-500 :: Windows 7 Ultimate 64-bit SP :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.