Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
WTF(shogun 2 total war)
STRANA 1 OD 1
djokosrb WTF(shogun 2 total war) 10.03.2012. 11:15 T44642

status: user
broj poruka: 6875
Skinuo sa piratebaya verziju sa najnovijim patchovima i dlc-em,kazu ljudi sa igrom sve ok dole u komentarima,dx 11 patch ukljcen itd...

Skinem ja tih 15gb i instaliram radi lepo,odem tamo u options da namestim dx 11 engine,kad ono ucita mi grafu hd 6800 series i kaze your card does not support dx 11??Ja nzm dal sam ja blesav ili sta.

Inace driveri su ovi novi 12.2 koje kod mene vidi kao 12.3,msm da je mozda do njih,posto mi u skyrmu stvaraju neke kockice?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nema zabune: serija 6xxx podrAzava graficke karte a podrzava DX11.1 10.03.2012. 12:33 #405215

broj poruka: 10997
dok se ne otkljuca (tada je to vec DX11.1.1)...

A sada ozbiljno: mozda ti nesto nije u redu sa DirectX-om (podrazumevam da imas Win7, i nadam se, SP1). My Computer/help/view help, pa u `search` upises `directx diagnostic tool`, enter. Odaberes `Diagnosing basic problems with DirectX` a onda `Click to start the DirectX Diagnostic Tool`...

-Probaj i neki stariji drajver (kao i kod NV-a, noviji drajver ne znaci obavezno bolji drajver za TVOJ model)...
TheBear ... 10.03.2012. 17:21 #405279

broj poruka: 6502
Ne znam sta bi mogao da bude problem... Kod mene radi najnormalnije.

Ja imam instaliranu igru sa DX11 patch-om i radi DX11, karta je HD 6950, drajveri 12.2.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion122PreCertified.aspx

Inace ovi drajveri 12.2 pre-certified su ti identicni kao 12.2 WHQL, ali ja nemam s njima taj problem da ih prijavljuje kao 12.3 nego pise 12.2 svuda i u GPU-Z i u Afterburner-u i u CCC-u.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Torta je bio pravu 10.03.2012. 17:34 #405281

broj poruka: 6875
MSm uvek je.Nvidia i nemash problem :)

Vrno sam sad 12.1 i radi ok i cita dx 11.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs