:: To je neki Crytech-ov MP FPs, ali mi se cini da su okasnili malo.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Samo se nada da nece mnogo unistiti igru sa freemium modelom igranja.To je extra sto je u startu free,samo da ne bude neigrivo tako kao u dobrom delu igara. Neshto tipa modela world of tanksa bi bilo sasvim ok(mada bi moglo i bolje).
Ono sto je jako zanimljivo, igra ce biti odradjena i u saradnji sa Gface-om, sto ce reci da ce moci da se igra online bez ikakve instalacije na kompu, preko browser-a, ovo je, kazu, buducnost igranja. .) Ja sam davno probao neku igru, vise se i ne secam, stvarno je interesantan sistem igranja u pitanju, sve vam je tu, 3d prikaz, a u stvari igrate u svom browser-u, jedino je samo ucitavanje mapa malo duze zbog neta, ali zato nije bitno koliko vam je jak komp, ne morate od toga da strepite.
u browseru,ali morace da skine :)Pa se dize u browseru,nema sanse da ovako kompleksna igra(u ovom trenutku)ide samo preko browsera. Bice znaci sistem kao battlefield heroes recimo.
Najbolja (graficki)igra koja ide direktno preko browsera bez ikakve instalacije je Drakensang online,na 1.5mb netu moze da prodje,ali da radi kao secer 4mb optimalno.
Ma ima igara online, ja sam pre ~2god. igrao nesto, bas ne mogu da se setim, znam samo da je bio nekakav demo, neka fps pucacina, bas sam se zaprepastio sta su bili odradili da radi preko neta, i jos da tako dobro izgleda.
:: u browseru,ali morace da skine :)Pa se dize u browseru,nema sanse da ovako kompleksna igra(u ovom trenutku)ide samo preko browsera :: Bice znaci sistem kao battlefield heroes recimo :: :: Najbolja (graficki)igra koja ide direktno preko browsera bez ikakve instalacije je Drakensang online,na 1.5mb netu moze da prodje,ali da radi kao secer 4mb optimalno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.