Koje su to igre koje sadrze najbolju pricu dobru grafiku nasilje i zanimljivosti?
STRANA 1 OD 1
skadenergy
Koje su to igre koje sadrze najbolju pricu dobru grafiku nasilje i zanimljivosti?
08.03.2012. 14:52
T44610
status: user broj poruka: 47
Da li neko zna neku igru sa slicnim opisima u naslovu? Ja sam skoro skinuo game MANHUNT i zaista sto se tice nasilja i ubijanja igrica je skroz psiho bolesna :)
Ako nastaviš da troluješ forum novim temama bez potrebe...
08.03.2012. 15:05
status: user broj poruka: 3241
samo ćeš zaraditi ban, brisanje tema, i odbijanje članova da ti odgovore tj pomognu. Evo, ja ti neću ništa predložiti dok ne prestaneš da postavljaš nove teme bez potrebe.
onda je Saints row the third po meni najbolja u tom fazonu.Nasilja ima i previše(i to u velikoj meri i širokom spektru), imaš slobodu da se zajebavaš i divljaš koliko hoćeš i gde god hoćeš, a možeš i da završavaš misije.Kod pesničenja imaš mnogo veći izbor udaraca i kombinacija istih(kao i kod otimanja kola), a kod oružja imaš sve, počevši od nekoliko vrsta pištolja, pa sve do kontrolisanja predator bespilotne letelice i bombardovanja gradskih blokova i upravljanja borbenim avionom...
sada cu ga skinuti..gledao sam nesto oko te igre i dobra je..ali dvojka je dobra samo je nekako i smesna :) ali postujem svaku igru jer treba znanja napraviti bilo sta...
Odigraj Mafia prvi, puno je bolji od drugog, samo sto je grafika malo stara. Onda imas od GTA dodatke, tj. 2 dodatka, i dobra su. Saints row ti je ok...
Re: Ako nastaviš da troluješ forum novim temama bez potrebe...
08.03.2012. 19:54
status: user broj poruka: 12794
Ban? Pa lepog Saleta to nije sprečilo, a za prvi nalog je trebalo da se javi gomila ljudi ne bi li oteralo bota sa foruma, pa se opet vraćao... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: samo ćeš zaraditi ban, brisanje tema, i odbijanje članova da ti odgovore tj pomognu :: Evo, ja ti neću ništa predložiti dok ne prestaneš da postavljaš nove teme bez potrebe :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Kakav sve sleng necemo napraviti show..... Ali kad upotreba reci konfa ili kofna ili kako vec za komp mi je nesto najretardiranije sto sam ikada cuo,vidim da 90% ljudi koristi tu rec sto je jos zalosnije......
ko(n)fa i memara(ovo me posebno uzasava).. moj drugar kaze VindoVs sa naglaskom na V i ovako i pise kad mi posalje sms:)
inace, Worms Armageddon
:: Kakav sve sleng necemo napraviti show.... :: Ali kad upotreba reci konfa ili kofna ili kako vec za komp mi je nesto najretardiranije sto sam ikada cuo,vidim da 90% ljudi koristi tu rec sto je jos zalosnije......
Dobro je ocekivao sam posle mog komentara da ce biti alo majmune,sabane sta si se istripovao,tako se kaze samo si ti pecinac pa ne znas,duwaj ga,ban ga vidis da je coban proziva i sl. :))))))))))))
Kad ono medjutim i imarkovi` misli isto lepo,lepo `))))))
I samo da znas sarane i pise se VindoVs i naglasava se V zato i stavljaju duplo W hehehehehehehhehehhehehehehehehhehehehheeheheheheeheheheheheheheh pozzzzzzzz
Re: memara je zakon nemoj tako hahaa ni to nisam cuo
09.03.2012. 09:41
status: user broj poruka: 18996
kuglice kako je tebi dobro jutros, sta si popio priznaj?
:: Dobro je ocekivao sam posle mog komentara da ce biti alo majmune,sabane sta si se istripovao,tako se kaze samo si ti pecinac pa ne znas,duwaj ga,ban ga vidis da je coban proziva i sl. :))))))))))) :: :: Kad ono medjutim i imarkovi` misli isto lepo,lepo `))))) :: :: I samo da znas sarane i pise se VindoVs i naglasava se V zato i stavljaju duplo W hehehehehehehhehehhehehehehehehhehehehheeheheheheehehehehehehehe :: pozzzzzzz :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.