Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Need For Speed The Run problem
STRANA 1 OD 1
co72 Need For Speed The Run problem 06.03.2012. 18:08 T44573

status: user
broj poruka: 153
Cao imam jedan problem , pa ako je imao neko nesto slicno molim za pomoc , ako je uopste moguce to resiti.Dok igram igru odjednom mi zaledi i moram u task manager da je iskljucim. I onda opet ponovo ucitavam itd,
nema odredjenog mesta gde zaledi nego onako nasumicno, mada sam primetio da cesce zaledi kad prelazi iz igre na filmic koji je takodje u igri.Drajveri su zadnj 295.73 graficka 9800gt Asus a i sto se dogadja i na ultra i na low podesavanjima.Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
co72 resih ga 06.03.2012. 20:15 #404354

resio sam problem, hvala u svakom slucaju pozz
mixer93 Re: resih ga 06.03.2012. 20:18 #404355

broj poruka: 4187
Kako si resio problem?

PCBerza u srcu!

::
:: resio sam problem, hvala u svakom slucaju pozz
co72 ovako nekako 06.03.2012. 22:25 #404382

http://crashfixes.com/fixing-need-for-speed-the-run-nfs-the-run-crashes-errors-freezing-lagging-race-wheel-controls-autolog-connection-ctd-poor-fps-black-screen-no-sound/

od svega sto tu pise , ja sam disable antivurus, disable v-sinhr,disable vibraciju posto mi i ne treba, tamo u igri sam stavio da ne bude full skrin, nego ono kao normalan prozor pa ga maximiziram kad igram,
onda u Nvidia control panel sam : Anisotropic filtering -OFF, triple buffering-ON,
nesto je od toga verovatno cim sam uspeo da prodjem bez zamrzavanja posle svega ovog sto sam uradio.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs