PC Berza Forum : Ver. 2.35
606 setup ended prematurely 06.03.2012. 15:34 T44570 status: user broj poruka: 154 Pokusavam da instaliram neku sitnu `youda` igricu i stalno mi izbacuje gresku: `setup ended prematurely because of an error. Your system has not be modified....` OS je Windows 7 x64. Hiljadu puta sam instalirao slicne stvarcice ali ovog puta bas nece. Takodje sam i konsultovao Google, ali ne nalazim resenje... Ako se neko susreo sa ovakvim problemom bio bih mu jako zahvalan da mi pomogne da resim situaciju. Pozdrav i unapred hvala! L :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 06.03.2012. 16:05 #404307 status: user broj poruka: 3007 Da nije installer corrupted? Pokusaj da skines neku drugu instalaciju. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
606 re 06.03.2012. 16:24 #404316 status: user broj poruka: 154 Evo, skinuo sam drugu instalaciju i radi ok. (Ova je bila sa advanced installer-om koji, izgleda meni nece da radi) Hvala u svakom slucaju! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 646999 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema