To kocenje na sinhronizaciji je obicno posledica antivirusa, stavi je u exceptions ili disable-uj AV dok igras. I naravno blokiras igru skroz u firewallu.
Nego reci ti meni, da li si benchmarkovao nesto uporedo sa recimo sedmicom\XP-om i osmicom? Bas me zanima da li su performanse bolje kao sto su obecavali.
mnogo toga su popravili u novom sistemu.sve sto sam probao je bez problema pokrenuo.sad ne vidim razliku izmedju 7 i ovog ,zasto ne bi htela da radi.i u 7ici imam avast pa opet radi.jedino ako windows defender ne pravi problem ?
Ja ga koristim evo kako je izašao, odlično radi, dosta brže nego sedmica. Nisam benchmarke radio još, ali pikam Battlefield 3 u njemu... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Verovatno ga instaliram ovih dana. Bas me zanima kako bi se ponasao na matorom laptopu sa giga rama :: :: Nego, da li radi sa drajverima za sedmicu :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.