Ja sam probao ali mi izadje iz igre u loadu kad se kreira lik a koristim Mass Effect 3 – N7 DIGITAL DELUXE – MULTI 6 – DLC al nisam josh poskidao one missing fileove a ako naletim na celu iso verziju kacim link.
POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Krenulo je na partisu,nije full speed ali tu je negde,malo mu fali :D
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Jos cekam da se pojavi neki torrent normalni :: :: Samo da kraj bude dobar, nista vise ne trazim :)
:: znam da je offtopic ali ima li neko da mi paci inv na BitGamer :: :: Unapred HVAL :: POZ :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your compute :: ::
takodje :) ako moze neko da mi baci na mail :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ne znam zasto, ali meni odbija da pokrene igru. kliknem dva puta, odradi neki satic, i nista. Ne daje znake zivota... Mozda mi fale oni missing DLL? Jel moze neko da mi baci link za missing DLL files, posto rapids****a ne radi :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Evo ti na mail link za temu na kojoj imaš da skineš sve fajlove što fale
:: Ne znam zasto, ali meni odbija da pokrene igru. kliknem dva puta, odradi neki satic, i nista. Ne daje znake zivota... Mozda mi fale oni missing DLL? Jel moze neko da mi baci link za missing DLL files, posto rapids****a ne radi : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
ja sam ME3 skinuo cim je izasao, lekic sad skinuo, probao, sve radi e sad, zvuk mi je u igrici na engleskom ali su svi meniji i ostalo na ruskom skinuo sam onaj magneti link sa piratebey-a,i ubacio fajlove medjutim opet isto, meniji na ruskom jer ima neku neku ideju sta kako (savet) ?
- ideš u: Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole - preimenuješ BIOGame_INT.tlk u BIOGame_RUS.tlk
:: ja sam ME3 skinuo cim je izasao, lekic sad skinuo, probao, sve rad :: e sad, zvuk mi je u igrici na engleskom ali su svi meniji i ostalo na rusko :: skinuo sam onaj magneti link sa piratebey-a,i ubacio fajlove medjutim opet isto, meniji na rusko :: jer ima neku neku ideju sta kako (savet) :: :: CPU-Z: http://bit.ly/vrD8FF :: :: ::
Meni se baš čini da su usrali dijalog, ima dobrih fora ali ipak deluje nekako sklepano i manje bogato u odnosu na prethodne delove. Priča isto dođe neubedljiva i nemaš nekih preterano bitnih odluka pri razgovoru, deluje kao da pričaš u prazno a akcije ima i preterano. Iako akcija jeste dovoljno dobra da stoji sama za sebe, igrao sam mnogo gorih pucačina iz trećeg lica koje su samo to i ništa više.
Postoji opcija da se isključe RPG elementi pa imaš samo akciju ali onaj koji bi tako da igra bolje nek se mane RPG-jeva i uzme nešto drugo.
:: Igrica je ista kao i drugi deo previse dijaloga igras 1 minut pa pricaju 3 minuta kao film da su pravili a ne igricu : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.