ja igram sa ortacima na game ranger-u. Game ranger normalno skineš i napraviš account za dž.Tamo imaš i listu svih servera, friend listu i sve ostalo. Pre neki dan je moj ortak skinuo sve potrebne zajebancije za hostovanje, i sada on hostuje i obične i custom mape, tako da igramo kao ljudi, bez čitera i ostale stoke.Samo da podesi za još 2 ortaka pošto im stalno izbacuje kosa slova pa ne mogu da uđu u igru. Možda neko ima rešenje za ovaj problem.Dvojici stalno slova iz nick-a stoje ukoso i ne mu da uđu u igru, probali i onaj port forwarding i opening port.
ali brate ovom drugom uvek kosa slova...bacićemo na kraju čoveka u trošak da kupi novi ruter. :) A baš smo poskidale sve žive custom mape, Burg i ostale...
:: A da probaju rucno na ruteru da otvore portove po principu sv :: :: start port number 1 :: end port number 62 000 ili koliko ve :: :: + fire wall ugasen :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ovako..skinuo sam alterIwnet..po upustvu treba da se ide...extract..pa da stavim nick...update..pa iwmp.. Sve sam to uradio..kada sam kliknuo na iwmp...u donjem desnom uglu mi je izbacilo mp ikonicu...posto sam ranije igrao ovo...cekao sam do 10 sek pa mi udje u igricu...a sada se posle 20 sek culo http://www.youtube.com/watch?v=q_sh8WtJwdE bio je tu jos jedna ikonica za update...taman je krenulo da update nesto..kad prekine na pola... Guglao..sam gledao na yt..sve isto kao u uputstvu...poludeo sam nzm sta da radim...molim za pomoc...i da reinstalirao sam igricu.....ali ni to nije upalilo :S
pa covek hoce da prelazi misije sa jos nekim uz pomoc hamachi-ja..kako ja znam samo odredjene igre imaju tu opciju..probaj recimo dead island..borderlands..saint row..
u control panel/sound and audio devices... Treba u listi uređaja da klikneš `show disabled devices`, i da uključiš(enable) stereo mix... Jedino to mi pada na pamet zbog čega većini puca igra tj. neće da startuje...ili to ili ti nije u redu instalacija.Meni radi ok.
Basn nmg da se snadjem..imam xp..mozda je to na visti ili sedmici...a sad nzm dal ovaj alteriwnet trebam da ekstraktujem u folder od instalirane igrice mw2..ili u tom folderu gde je rar..tj gde je skinut alteriwnet ?
Nzm..stvarno..probao..i sve vezano za klip sto si mi poslao..nzm o5 onaj ZVUK uf..kako me nervira..a sto se tice za contral panel..nzm di je to za show disabled devices :S
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.