Ako su mogli prethodni delovi može i ovaj, ista grafika. A nisu zahtevni kako god okreneš, 9600GT bi fino odradio posao.
Mediafire linkovi rade uslovno rečeno punom brzinom, 150kbps po konekciji ali možeš da imaš više konekcija po fajlu ili skidaš više fajlova u isto vreme tako da si uvek pun.
Iako, nema žurbe, ništa od lekića pre zvaničnog izlaska igre za nedelju dana.
:: Sto se mene tice za sada nista od ovoga posto ne verujem da se moze poterati na n5010.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! ::
:: Ako su mogli prethodni delovi može i ovaj, ista grafika. A nisu zahtevni kako god okreneš, 9600GT bi fino odradio posao :: :: Mediafire linkovi rade uslovno rečeno punom brzinom, 150kbps po konekciji ali možeš da imaš više konekcija po fajlu ili skidaš više fajlova u isto vreme tako da si uvek pun :: :: Iako, nema žurbe, ništa od lekića pre zvaničnog izlaska igre za nedelju dana :: :: :: Sto se mene tice za sada nista od ovoga posto ne verujem da se moze poterati na n5010.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: ::
bas lepo sto se pojavio :) @Tristram je u pravu, sa mediafire ide bas lepo, a lekic ce se pojaviti uzgred, vidim da nije nesto zahtevno pa cu i ja moci lepo da se poigram sa 4850
edit:
pih, poskidao sam 40 fajlova od 200mb i obrisase sa mediafire sad moram resto sa rapida i ostalih sporaca
Okačiše na mediafire ponovo, udri dok nisu opet obrisali
edit: Cvrc, nisu isti delovi. E sad, da li će biti brže da se skine preostalih 15 delova sa sporaća ili sve ispočetka s mediafire Ovo traži solomonsko rešenje, puštam obe varijante pa ko bude prvi.
:: :: :: edit: :: :: pih, poskidao sam 40 fajlova od 200mb i obrisase sa mediafir :: sad moram resto sa rapida i ostalih sporac :: :: CPU-Z: http://bit.ly/vrD8FF :: :: ::
Ajde ako neko slucajno ima neki aktivni torent ali za DVOJKU a ne trojku. I to REPACK jer je full preveliko (14GB) za moju brzinu. Trazim satima, nema teorije. TPB ne radi (barem meni), onaj s Partisa nema nijednog sidera. Znaci, ME2 REPACK. Pa bacite na mejl, nemojte ovde. TY. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Evo kolega alrad-e ako si zaintersovan ostavi emali pa da ti posaljem pozivnicu za Bitgamer.Pozdrav
Asus M4A88T-V Evo/USB3 AMD Phenom 2 B55 Noctua D14 MSI GTX460 Hawk 2x2Gb Mushkin Black Line 1600 cl7 Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
:: :: Ajde ako neko slucajno ima neki aktivni torent ali za DVOJKU a ne trojku. I to REPACK jer je full preveliko (14GB) za moju brzinu. Trazim satima, nema teorije. TPB ne radi (barem meni), onaj s Partisa nema nijednog sidera. :: Znaci, ME2 REPACK. Pa bacite na mejl, nemojte ovde. TY :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 ::
:: Evo kolega alrad-e ako si zaintersovan ostavi emali pa da ti posaljem pozivnicu za Bitgamer.Pozdra :: :: :: :: Asus M4A88T-V Evo/USB3 :: AMD Phenom 2 B55 Noctua D14 :: MSI GTX460 Hawk :: 2x2Gb Mushkin Black Line 1600 cl7 :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: :: :: :: :: Ajde ako neko slucajno ima neki aktivni torent ali za DVOJKU a ne trojku. I to REPACK jer je full preveliko (14GB) za moju brzinu. Trazim satima, nema teorije. TPB ne radi (barem meni), onaj s Partisa nema nijednog sidera. :: :: Znaci, ME2 REPACK. Pa bacite na mejl, nemojte ovde. TY :: :: ________________________________________________________ :: :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Evo poslao sam ti neki od 10gb što sam ja skinuo nedavno, radi i ima sve DLC-ove.
:: :: Ajde ako neko slucajno ima neki aktivni torent ali za DVOJKU a ne trojku. I to REPACK jer je full preveliko (14GB) za moju brzinu. Trazim satima, nema teorije. TPB ne radi (barem meni), onaj s Partisa nema nijednog sidera. :: Znaci, ME2 REPACK. Pa bacite na mejl, nemojte ovde. TY :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 ::
:: Okačiše na mediafire ponovo, udri dok nisu opet obrisal
:: edit :: Cvrc, nisu isti delovi. E sad, da li će biti brže da se skine preostalih 15 delova sa sporaća ili sve ispočetka s mediafir :: Ovo traži solomonsko rešenje, puštam obe varijante pa ko bude prvi
Dobro, dobro, znam... ali tada nije bila ovakva situacija. Hvala za ponudu za pozivnicu ali nema teorije da odrzavam ratio. Jedino ako je free...?
@Tristram Hvala, za sada se jedva vuce ali mozda ubrza.
@svi Kako se uopste radi multicitat ovde? _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Evo kolega alrad-e ako si zaintersovan ostavi emali pa da ti posaljem pozivnicu za Bitgamer.Pozdra :: :: sakom i kapom .) :: :: Asus M4A88T-V Evo/USB3 :: AMD Phenom 2 B55 Noctua D14 :: MSI GTX460 Hawk :: 2x2Gb Mushkin Black Line 1600 cl7 :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: :: :: :: :: Ajde ako neko slucajno ima neki aktivni torent ali za DVOJKU a ne trojku. I to REPACK jer je full preveliko (14GB) za moju brzinu. Trazim satima, nema teorije. TPB ne radi (barem meni), onaj s Partisa nema nijednog sidera. :: :: Znaci, ME2 REPACK. Pa bacite na mejl, nemojte ovde. TY :: :: ________________________________________________________ :: :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.