Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Aion Free to Play
STRANA 1 OD 2  
JovanZ Aion Free to Play 24.02.2012. 16:23 T44319

status: user
broj poruka: 3007
Konacno se zna release date, a to je 28 februar.

http://goo.gl/Ycv7O

Ko zeli moze da skine klijent i da uradi preload pa da samo uskoci u igru kada serveri budu online.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Ne igram MMORPG... 24.02.2012. 16:55 #401631

broj poruka: 4420
Ali se secam da su tom Aionu prognozirali propast (ili odlazak u free2play vode).
Ne zbog loseg gameplay-a vec zbog ogranicenja u igri koja se mogu resiti samo Visom/MasteCardom...
Bejase u pravu ljudi...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

antonije do jaja 24.02.2012. 17:59 #401655

broj poruka: 131
al ce da peglamo

cojka032 @Miskonius 24.02.2012. 18:12 #401662

broj poruka: 297
Nzm kako ovo da ti kazem a da te ne povredim tako da cu krenuti ovako:

Dosad shto sam gledao svaki MMO koji je presao iz Pay2Play na Free2Play se preporodio i dobio je gomilu novih aktivnih korisnika. Evo na primer ako si cuo za Global Agenda igra je imala pretplatu kao wow a poshto su presli u Free2Play dobili su molione novih korisnika ( ja sam jedan medju njima ) i jeste da ima da se otknjucavaju razna sr*nja ako platish tj ako si VIP member ali su skoro sve kozmeticke promene tipa boja odela i da mozes da ofarbas kosu u 2 boje shto je msm smesno i nepotrebno barem meni.

Nego shto se Aion a tice razlika izmedju Starter ( rank ako se prijavish za free2play ) i Gold ( koji se kupuje posto se predje na free2play) je u tome shto starter nece moci da koristi neke chat kanale , nece moci da napravi svoj shop , moci ce da stavi do 10 itema od jednom u AH i imace samo 2 Char slota dok gold moze da ima sve shto iz gore navedenog shto nije ogroman gamechanger.

Izvini ako sam te uvredio iako mi to nije bila namera.

POZZ

Windows Hardware update
Windows has detected that you have moved your mouse.
Please restart your computer

JovanZ Mislim da 24.02.2012. 19:11 #401703

ce Aion dobro da odradi free2play izvedbu jer ako sve bude ostalo kao sto oni pricaju onda ce stvarno moci da se besplatno uziva u igri bez nekih ozbiljnijih limita. I lep je gest sto i besplatno imas pristup celom sadrzaju i punom levelovanju i (naravno ako sve ostane kao na papiru) nisi primoran da dajes novac da bi uzivao u igri.

Poslednji mmo sam igrao pre 3-4 godine, nisam neki hardcore igrac sto se ovog zanra tice, ali Aion deluje kao fina zanimacija da se ubije par sati nedeljno. :)

Morow Re: 24.02.2012. 19:24 #401709

broj poruka: 1038
I Fallen Earth je postao free-to-play:

http://store.steampowered.com/app/113420/

Miskonius Re: @Miskonius 24.02.2012. 19:34 #401719

broj poruka: 4420
Ne mogu da se uvredim jer nemam predstavu zasto mi to sve naprica?
Ja sam pricao o tome kakav ja Aion bio i zasto je presao u free2play, a ti pricas o tome kakav je sad.
Ne znam kao si uspeo da sadasnjost upotrebis kao argument za diskusiju o proslosti.
Bili su tu free mogucnosti za sitan upgrade ali cim hoces da se upgrade-ujes na nesto vece trazi ti toliko Aion kinaha da moras da igras mesecima za taj jedan upgrade ili da kupis Aions Collectors Edition za 20 evra.
Ne znam sta ima da se ovde diskutujue kad je takva politika dozivela poraz, jer da nije, free2play Aion-a ne bi bilo.
Commprende?

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Nzm kako ovo da ti kazem a da te ne povredim tako da cu krenuti ovako
::
:: Dosad shto sam gledao svaki MMO koji je presao iz Pay2Play na Free2Play se preporodio i dobio je gomilu novih aktivnih korisnika. Evo na primer ako si cuo za Global Agenda igra je imala pretplatu kao wow a poshto su presli u Free2Play dobili su molione novih korisnika ( ja sam jedan medju njima ) i jeste da ima da se otknjucavaju razna sr*nja ako platish tj ako si VIP member ali su skoro sve kozmeticke promene tipa boja odela i da mozes da ofarbas kosu u 2 boje shto je msm smesno i nepotrebno barem meni
:: Nego shto se Aion a tice razlika izmedju Starter ( rank ako se prijavish za free2play ) i Gold ( koji se kupuje posto se predje na free2play) je u tome shto starter nece moci da koristi neke chat kanale , nece moci da napravi svoj shop , moci ce da stavi do 10 itema od jednom u AH i imace samo 2 Char slota dok gold moze da ima sve shto iz gore navedenog shto nije ogroman gamechanger
:: Izvini ako sam te uvredio iako mi to nije bila namera
:: POZ
:: Windows Hardware update
:: Windows has detected that you have moved your mouse
:: Please restart your compute
ilicstefan Moje iskustvo je sledeće 24.02.2012. 20:01 #401731

broj poruka: 1577
Ako je izdavač igre Electronic Arts, bežite od Free To Play naslova što dalje možete, naime imali su jednu igru koja se zvala battleforge, igra je zaista dobra, RTS hibrid, imaš karte i pozivaš čudovišta, bacaš magije i napreduješ na nekoj njihovoj lestvici. Prvih nedelju dana mi je bila veoma zanimljiva da bi posle toga kada sam počeo da igram igre sa ostalim igračima shvatio da svi imaju bolje karte, čudovišta i magije od mene i da su svi samnom brisali patos.

Da bih imao bolje karte morao bih da imam neke battleforge poene koje moraš da kupiš, a ako nećeš da kupiš, možeš da čekaš, jer dobijaš po jedan poen dnevno. U suštini: KO IMA NAJVEĆI IZNOS NA KREDITNOJ KARTICI TAJ JE POBEDIO.

Izdavač za AION je neka druga, firma hvala bogu, međutim međutim sve te free to play igre su u neku ruku Pay To Win. To mi se ne sviđa, iako treba kompanija da živi, nije fer da te olupa neki balavac i da ti se ceri u lice samo zato što mu je mama kupila mač koji može da te samelje za 2 sekunde.

Ovo važi čak i za League Of Legends za koji mnogi pričaju da nije zavistan od tog sistema, ja kažem da jeste. Sa 100 evra se mogu kupiti 10 najjačih heroja i u početnim nivoima igre možeš da razvališ sve žive ako imaš malo mozga i onda je to fer prema onom koji je tek počeo i koji možda nema pare za te najjače heroje.

Ko kaže da čovek ne može da leti?

http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7fM

Dejzan au 24.02.2012. 22:18 #401760

broj poruka: 3730
Lol netrazi pare odakle ti to? Jedino zasta lol trazi pare to su skinovi.Sve ostalo zaradjujes kroz igru..Npr Rune ne mozes da kupis moras da zaradis a za heroje se slazem ali postoji rotiranje heroja i mozes razne da isprobas... Mozes kupiti najjaceg i da te prebiju ko macku tako da... Za sve ostale igre neznam ja igram conana jer je free i za sad je ok videcemo posle

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

Morow Re: Moje iskustvo je sledeće 24.02.2012. 23:09 #401773

Sta pricas bre, kojih 10 najjacih heroja? Svakim patch-om se se nerf-uju i buff-uju heroji radi sto boljeg/optimalnijeg balansa. Nije to do heroja, to je do igraca i njegovog skilla. Bolji igrac ce uvek da obrise patos sa tobom i sa `najslabijim` herojem (ako takav uopste i postoji), bilo koga ti da izaberes. Jednostavno prihvati da ce uvek biti boljih od tebe i progutaj to. I jos jedna stvar. League of Legends je bas timska igra. Dzaba ti i skill ako ti rasturas svoju liniju a tvoji saigraci feed-uju protivnike. Poz.

:: Ovo važi čak i za League Of Legends za koji mnogi pričaju da nije zavistan od tog sistema, ja kažem da jeste. Sa 100 evra se mogu kupiti 10 najjačih heroja i u početnim nivoima igre možeš da razvališ sve žive ako imaš malo mozga i onda je to fer prema onom koji je tek počeo i koji možda nema pare za te najjače heroje
Dejzan lova lova 24.02.2012. 23:27 #401778

broj poruka: 3730
Prijatelju brkas loncice ovde,... Poenta price je da lol nije zavisan od novca,, to sto rade sa herojima to je druga prica...Boljih od mene ce uvek biti jer ima zilion igraca ali ja svoj tim sastavim pa nema tog feeda i uglavnom se dobija mec nekad i izgubi. Ali kes nije presudan vec sam skill

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

vepromon re 25.02.2012. 00:10 #401791

broj poruka: 522
moja iskustva sa aionom su da je kinesko grindersko smece. PvP je solidan, PvE blaga katastrofa, a u sustini, najveci FUN element igre je sto kad se izlevelujes mozes da odes da do iznemoglosti koljes nubove u neutralnim oblastima. Igra jede slobodno vreme, a u sustini stvarno nije nesto... GuildWars i WOW su 10 klasa iznad nje u svakom smislu.
Moja preporuka da se zaobidje...
i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz,
MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb

ilicstefan Znam ja šta pričam 25.02.2012. 00:10 #401792

Došao mi je neki lik u mojem timu, bio je tek 2 nivo i provrteo je u champion selectu Ziggs, Graves, Ahri i Xeratha. Naravno sam je otkinuo protivnički tim. Ja sam tu partiju igrao jer su mi trebali referali. Eto ti pa izračunaj 975 poena ti je jedan tier 3 heroj, 5 heroja su nešto manje od 5000 poena. 6500 poena ti košta 35 evra, 50 evra ti košta 9500 poena.

Neko lepo da 50 evra, kupi twitcha, gangplanka, volibera, branda, karthusa, xin zhaa, corkia i može da rasturi koga hoće. Samo mu treba jedna partija da se uhoda.

Sećam se još kada sam počinjao kada nam je uleteo jedan jax koji je bio negde 15 nivo. Sahranio nas je sve, naravno jaxa je kupio za RIOT poene, a tada je inače čini mi se koštao 3150 ip poena. Lik je išao 1 protiv nas 5 i poklao nas sve.

E sad ti meni reci je li to fer? Ne kažem da je cela igra takva ali ima dosta takvih slučajeva. Ja evo igram od maja prošle godine i skupio sam 40 i kusur heroja ali mi je otpala bulja od igranja, on će kupiti 10 uz karticu za koje sam ja morao da igram 3 meseca da bi ih kupio.

djokosrb LOL je cisto smece 25.02.2012. 00:53 #401805

broj poruka: 6875
Igrao mesec dana i moze da prica ko sta hoce,neizbalansirano samo,igra za pocetnike.

Dotu igram 7 godina,Dota 2 beta 4 meseca,bio,jeste i ostace kralj i najbolja igra zanra.

Kome se ne svidja molim lepo.

Ruff Re: Znam ja šta pričam 25.02.2012. 01:24 #401819

broj poruka: 829

asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent
patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p

:: Sećam se još kada sam počinjao kada nam je uleteo jedan jax koji je bio negde 15 nivo. Sahranio nas je sve, naravno jaxa je kupio za RIOT poene, a tada je inače čini mi se koštao 3150 ip poena. Lik je išao 1 protiv nas 5 i poklao nas sve

kad sam bio ~20 nivo, igrao sam jednu partiju kao Malphite, heroj kosta 1350ip -dakle dzabe, i nakon 20-25min igre dosao sam u situaciju 1vs3(dva dps-a i jedan ap)... trebalo im je preko minut i nesto da me ubiju, da sam se malo bolje skoncentrisao, ja bih pobedio, al sta sad... preziveo sam minut u 1vs3, pri cemu mi je toliko ljudi reklo da nikako ne mozes preziveti duze od 5sekundi. cak su i likovi iz mog tima rekli `damn, it took them FOREVER`.
poenta je da sam ih zestoko oznojio sa tenkom, i da nije bilo do heroja kog sam igrao posto je Malph ok izbalansiran, vec sto sam tu partiju odigrao odlicno, koncentracija na maksimalnom nivou.

a sto se tice kupovine heroja, soraka ti je OP po vecini (barem bila pre skorog nerfa) a kosta te par odigranih partija. ne moras biti dps da bi pravio veliki problem suprotnom timu.:)
ziggs je trenutno OP po meni, ocekujem nerf u sledecim patchevima, i onda ko se sada izleteo da ga kupi, samo dzabe dao pare da bi imao malu prednost par partija. posto se dalje od tridesetog nivoa ne moze, prakticno nista korisno nije dobio osim par brojki u statistici.

samo moj pogled na tu situaciju koju ti smatras losom. to je jako mala cena za zauzvrat besplatnu igru.

@djokosrb: dota je skroz druga prica, strasno kaznjava i najmanje greske, a pristizanje je onda ponekad i nemoguce. meni se to ne svidja koliko lol, mada jeste gotivno na svoj nacin, i sto ti rece molim lepo.:)
ilicstefan @djokosrb 25.02.2012. 12:23 #401853

Pa naravno da ti je smeće kada te u jednoj partiji samleo tryndamere a u drugoj partiji zgazio Galio sa sve runama

@Ruff
Gledaj, ne kažem da vi niste upravu, upravu ste vi svi za dosta stvari, ali ta mala zavisnost od novca ih tera da štancuju te heroje u nedogled, onda dođe neki krele sa 50 evra u džepu, kupi 10 najnovijih heroja i odere sve žive, za razliku od onoga koji je tek počeo i ima recimo samo ashe. Šta da radi on sa ashe kad on recimo ima xeratha koji sprži tu jadnu ashe za minuta, naravno obojica nemaju iskustva, ali xerath se daleko lakše pravi od ashe, samo mu krkaš ap i on je jak, dok za ashe treba attack speed i critical strike koji mnogi u početnim nivoima ignorišu, tek kasnije saznaju za to pa je onda prave ispravno.

Sa druge strane se slažem sa tobom, iskustvo dosta pomaže, možeš da pobediš bilo koga sa samo malo iskustva, imao sam sličnu situaciju sa warwickom juče kao ti sa malphite-om i to protiv fizz-a i talona. Naravno obojicu sam ih zaklao :) tako da to dokazuje da si i ti upravu.

Mene samo nervira ta stvar, što štancuju nove heroje, dođe krelac bez imalo mozga, kupi najjače heroje, pobedi sve žive jer je heroj nebalansiran, naravno oni koji su tek počeli (tu spada i djokosrb) i nemaju baš toliko iskustva u LOL-u bivaju zgaženi i naravno da im se posle igra ne igra jer nisu mogli da učine apsolutno ništa jer je taj jedan dominirao celi meč.

BassivitY Re: @djokosrb 25.02.2012. 15:52 #401907

broj poruka: 911
Posto igram (tj igrao sam dok se nisam prebacio na wot) uglavnom sa dps-evima, fizz- sam mrzeo i mrzecu ga dok god postane `untargetable` kad skakuce. Ja njemu ne mogu nista a on meni jebe kevu.

A ovo sto rece stefan za pare, jebem li ga, ja nisam bas tako siguran. Dzabe nekome tier 3 heroj kada nema pojma da igra sa njim ...to sto pocetnika nekad odere `neki jaci` moze da bude i do sjebanog matchmakinga, i to mi se desavalo dosta puta...npr ja 30lvl a uleti nam neki noob 3-4lvl i naravno samo leti napred i gine.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

:: Pa naravno da ti je smeće kada te u jednoj partiji samleo tryndamere a u drugoj partiji zgazio Galio sa sve runama
:: @Ruf
:: Gledaj, ne kažem da vi niste upravu, upravu ste vi svi za dosta stvari, ali ta mala zavisnost od novca ih tera da štancuju te heroje u nedogled, onda dođe neki krele sa 50 evra u džepu, kupi 10 najnovijih heroja i odere sve žive, za razliku od onoga koji je tek počeo i ima recimo samo ashe. Šta da radi on sa ashe kad on recimo ima xeratha koji sprži tu jadnu ashe za minuta, naravno obojica nemaju iskustva, ali xerath se daleko lakše pravi od ashe, samo mu krkaš ap i on je jak, dok za ashe treba attack speed i critical strike koji mnogi u početnim nivoima ignorišu, tek kasnije saznaju za to pa je onda prave ispravno
:: Sa druge strane se slažem sa tobom, iskustvo dosta pomaže, možeš da pobediš bilo koga sa samo malo iskustva, imao sam sličnu situaciju sa warwickom juče kao ti sa malphite-om i to protiv fizz-a i talona. Naravno obojicu sam ih zaklao :) tako da to dokazuje da si i ti upravu
:: Mene samo nervira ta stvar, što štancuju nove heroje, dođe krelac bez imalo mozga, kupi najjače heroje, pobedi sve žive jer je heroj nebalansiran, naravno oni koji su tek počeli (tu spada i djokosrb) i nemaju baš toliko iskustva u LOL-u bivaju zgaženi i naravno da im se posle igra ne igra jer nisu mogli da učine apsolutno ništa jer je taj jedan dominirao celi meč
:: Ko kaže da čovek ne može da leti
:: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f
Morow Re: 25.02.2012. 19:20 #401961

To je jedna od poslovnih taktika RIOT games-a, izbaciti novog heroja koji je buff-ovan kako bi klinci kupili i imali 7 dana fore da pokusaju da se osete nadmocnim nad protivnikom mada slaba vajda protiv nekog iskusnog vuka. Sledecim patch-om koji nedugo potom sledi, taj isti heroj se nerf-uje i time opet prave balans. Jeste podlo i lukavo sa njihove strane al` dobro, nije toliko lose, moraju i oni da zarade. .D

:: Mene samo nervira ta stvar, što štancuju nove heroje, dođe krelac bez imalo mozga, kupi najjače heroje, pobedi sve žive jer je heroj nebalansiran, naravno oni koji su tek počeli (tu spada i djokosrb) i nemaju baš toliko iskustva u LOL-u bivaju zgaženi i naravno da im se posle igra ne igra jer nisu mogli da učine apsolutno ništa jer je taj jedan dominirao celi meč

Matchmaking zna cesto da zabrlja, uglavnom je zasnovan na sastavljanju igraca koji imaju slican elo (ne govorim za ranked samo), u pitanju je win/loss ratio. Meni se desilo da sa ortacima krenem da igram premade 5, svi smo leveli od 12 do 16 i celu tekmu se klali sa protivnikom bilo neizvesno do kraja. Na kraju smo izgubili i cestitali protivnickom timu ali neverica je nastala kad smo videli da je ceo protivnicki tim level 30. :D

:: A ovo sto rece stefan za pare, jebem li ga, ja nisam bas tako siguran. Dzabe nekome tier 3 heroj kada nema pojma da igra sa njim ...to sto pocetnika nekad odere `neki jaci` moze da bude i do sjebanog matchmakinga, i to mi se desavalo dosta puta...npr ja 30lvl a uleti nam neki noob 3-4lvl i naravno samo leti napred i gine
gorantd hmm 27.02.2012. 10:23 #402365

broj poruka: 140

Ode slobodno vreme u k.... Pored dote, star warsa sad i ovo...
Ruff Re: @djokosrb 27.02.2012. 20:11 #402470

broj poruka: 829
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent
patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p

:: Pa naravno da ti je smeće kada te u jednoj partiji samleo tryndamere a u drugoj partiji zgazio Galio sa sve runama
:: @Ruf
:: Gledaj, ne kažem da vi niste upravu, upravu ste vi svi za dosta stvari, ali ta mala zavisnost od novca ih tera da štancuju te heroje u nedogled, onda dođe neki krele sa 50 evra u džepu, kupi 10 najnovijih heroja i odere sve žive, za razliku od onoga koji je tek počeo i ima recimo samo ashe. Šta da radi on sa ashe kad on recimo ima xeratha koji sprži tu jadnu ashe za minuta, naravno obojica nemaju iskustva, ali xerath se daleko lakše pravi od ashe, samo mu krkaš ap i on je jak, dok za ashe treba attack speed i critical strike koji mnogi u početnim nivoima ignorišu, tek kasnije saznaju za to pa je onda prave ispravno

uf, kad rece ashe, znam lika koji je do 25og nivoa igrao samo sa njom. pustis ga mid i do kraja partije sakupi 20ak ubistava. ludak.:))

:: Sa druge strane se slažem sa tobom, iskustvo dosta pomaže, možeš da pobediš bilo koga sa samo malo iskustva, imao sam sličnu situaciju sa warwickom juče kao ti sa malphite-om i to protiv fizz-a i talona. Naravno obojicu sam ih zaklao :) tako da to dokazuje da si i ti upravu

razumem sta hoces da kazes, ali bas prva i osnovna stvar je upoznati se sa igrom, pa tek onda igrati protiv drugih... za to sluze botovi. recimo neko lepo vreme nisam imao ideju cemu sluzi ap, a izabrao sam jendom vladimira. samo cu reci da su me rascerecili botovi tu partiju. tek od 15og nivoa sam krenuo da igram protiv drugih, i ispalo je i bolje sto je tako, a mislio sam da sam poceo prekasno...:))

ako hoces, daj korisnicko ime za lol da te dodam, pa da opikamo koju. nisam nista poseban igrac, ali trudim se.:)

@morow: nije nemoguce, moraju i oni od necega da zive. evo sada stize nerf ziggsa.:))
JovanZ re 27.02.2012. 21:33 #402483

Evo malo novosti http://goo.gl/q3WrU

Jos malo su olabavili free-to-play model, u korist onih koji planiraju da igraju za dz.

Inace, igra je masivna sto se tice velicine. Skinuo sam oko 2.5 giga, i installer je na 13 posto. Po torentima sam gledao, ceo klijent je tezak izmedju 15 i 20 giga, pa ko bi da igra medju prvima - vreme je da pocne sa preload-om.
gorantd ... 28.02.2012. 09:01 #402576

broj poruka: 140
Sad sam gledao tacno sta se dobija a sta je uskraceno free user-u. Ako zelite da igrate finu igricu sa lepom grafikom, da se razonodite, prelazite onda je sasvim dovoljno to sto su dali. Medjutim ako trazite neki dobar mmorpg na koji mozete da trosite svoje slobodno sate onda cete ostati uskraceni za neke bitne stvari, koje ce vas iritirati cesto. Primer su da ne mozete koristiti trade broker-a (AH), nenormalni cooldown na instance, ograniceno skupljanje resursa (za craft) itd... Razocaravajuce, ali i ocekivano...

vepromon re 28.02.2012. 09:51 #402589

Jel poceo sa radom server? Ja reko da se podsetim samo kako izgleda, ali ne mogu da se konektujem celo jutro?
MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb

JovanZ re 29.02.2012. 00:03 #402804

Trebalo bi da proradi sutra, prebacuju se na nove servere, or so they say :)
vepromon re 29.02.2012. 13:12 #402879

Zvanicno proradilo. Uspesno se ulogovah sad :)
Nego ne znam sta im znaci ono CS sto su mi dodali uz nick na nekim likovima koje sam preneo?

JovanZ Lepo sto radi 29.02.2012. 14:20 #402897

ali samo jos da im se podigne server :)

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs