Piše da izlazi, za konzole u martu a za PC dva meseca kasnije. Mislim, izbacili su SF4, pa što ne bi i ovo, uz minimum truda za konverziju na PC mogu da uberu finu kintu.
:: Stvarno!!!!!! :: Molim te nemoj da bude da me troluješ previše je okrutno : :: Black Wolf :: :: :: Ali zato izlazi Street Fighter vs Tekken za PC :: :: :: :: :: ::
Prvi put da sam rokno temu i da ima ovolko odgovora,pa da vas zamolim da mi dale link za neki street fight ili tekken...trazim ceo dan na netu nisam naso :D
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
Evo ti na mail, NTSC verzija i navodno radi, ona druga verzija što ima na piratima nekima neće. Torent nema mnogo ljudi ali ide sa punih 1Mbps kad se zalaufa. To je samo kopija igre pa moraš malo da je edituješ da bi radila na firmveru 3.55 koji verovatno ima taj soni, piše ti dole u komentarima kako.
:: Znam da ne izlazi za PC, :: ako si procitao videces da sam napisao za PS3.. :: :: Ako mze neki solidan torent ili file host , za mortal 9 za ps3 koji provereno radi :: bacite na mejl :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Je totalni drugi tip igre,mislio sam na tabacinu 1v1,MK serijal je meni daleko isped svega.
Onaj Street Fighter mi nije bio nimalo interesantan,zasto nzm,igra je definitivno odlicna,ali nekako kao da mi je prespora?A i nije brutalna,sve nekako bledunjavo. Navikao na MK Trilogy i Ultimate Mortal Kombat.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
da nije toliko brutalna kao MK to je tacno ali definitivno nije prespora, meni u principu traje runda 2-3 minuta xD navezbao sam kako treba da se igra, presao sve tutorijale od prvog do poslednjeg I sad ih mlatim na hard......
Ali inace MK je neprevazidjen I jedva cekam da stigne da se tabam :D
:: Je totalni drugi tip igre,mislio sam na tabacinu 1v1,MK serijal je meni daleko isped svega :: :: Onaj Street Fighter mi nije bio nimalo interesantan,zasto nzm,igra je definitivno odlicna,ali nekako kao da mi je prespora?A i nije brutalna,sve nekako bledunjavo :: Navikao na MK Trilogy i Ultimate Mortal Kombat :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Pravi i jedini MK je 1 i 2 ostalo je posle za svaciji ukus... 3GOW je eskluziva za PS3 nisam reko da je tabacina ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Je totalni drugi tip igre,mislio sam na tabacinu 1v1,MK serijal je meni daleko isped svega :: :: Onaj Street Fighter mi nije bio nimalo interesantan,zasto nzm,igra je definitivno odlicna,ali nekako kao da mi je prespora?A i nije brutalna,sve nekako bledunjavo :: Navikao na MK Trilogy i Ultimate Mortal Kombat :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.