nerado instaliram igrice ali ovaj put moram to da odradim problem je Sims3 neide pa neide ,nesto pogresno radim -instaliram onu startnu verziju pa krekujem i prodje sve redovno ali kad pocnem da dodajem expanzije sve pocinje da brljavi ,nece launcher da krene pa pukne pri podizanju igrice pa vristi da sam pogresno krekovao(no game disc) itd gde gresim da li mozda imam pogresnu startnu verziju ili je bitan redosled expanzija ,gde se krekuju ekspanije ili sta vec je bitno
nikad nisam instalirao tu igru, ali da li si siguran da ide prvo instalacija te start igre pa lekic pa ekspanzije, mozda treba odmah ekspanzije pa lek za ekspanziju? penicilin si trazio u GameCopyWorld?
:: nerado instaliram igrice ali ovaj put moram to da odradim :: problem je Sims3 neide pa neide ,nesto pogresno radim :: -instaliram onu startnu verziju pa krekujem i prodje sve redovno ali kad pocnem da dodajem expanzije sve pocinje da brljavi ,nece launcher da krene pa pukne pri podizanju igrice pa vristi da sam pogresno krekovao(no game disc) it :: gde gresim da li mozda imam pogresnu startnu verziju ili je bitan redosled expanzija ,gde se krekuju ekspanije ili sta vec je bitn :: :: vrtim se u krug a resenje nevidi :: :: ::
Bas tako ide, zalecish samo poslednju expanziju. Ne i ostalo. Predlog, pre nego zalecis ekspanziju, zipuj njen originalni falj. Zatrebace ti ka izadje novi dodatak, koji inace nicu ko pecurke posle kise.
Instalirao sam jednom prilikom sve ekspanzije SIMS2 prijateljima, doslo mi da platim nekom da uradi to umesto mene.
Nisi ni svestan koliko je komplikovano instaliranje tih simsa 3 i svih tih zivih expanzija, tona krekova pa tona pathceva pa menjanje verzije na ovu pa na onu zbog onog ili ovog patcha pa posle opet zbog kreka...
Stavi im osnovu pa nek igraju. Posle toga stavi jednu jedinu expanziju pa nek igraju, ubijes expanziju pa stavis sledecu to ti je najbezbolnije veruj mi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Sestra moja se `bavi` time znam koliko ljudi vrate igru kazu ja ne umem ovo da namestim, ne u fazonu sve radi pa se prave blesavi, nego stvarno ne umeju ...
Dunja moja ih je igrala pre godinu i kusur bogme namucila se sa silnim krekovima patchevima i verzijama, a ona nije duduk za komp i engleski, ja nisam hteo da se mesam jer hejtujem simse, a ne zelim da me boli glava od ovaj verzija ne moze na taj patch a lek nece da radi ako nije ova verzija i slicno...
Ja sam ti dao savet, pa ti sad vidi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ma daj bre dex, koliko moze da bude komplikovano instalirati igru, uz svaku ekstenziju imas uputstvo na netu za sve, sve se moze kad se hoce..
:: Sestra moja se `bavi` time :: znam koliko ljudi vrate igru kazu ja ne umem ovo da namestim, :: ne u fazonu sve radi pa se prave blesavi, nego stvarno ne umeju .. :: :: Dunja moja ih je igrala pre godinu i kusur bogme namucila se sa silnim krekovima patchevima i verzijama, a ona nije duduk za komp i engleski, ja nisam hteo da se mesam jer hejtujem simse, a ne zelim da me boli glava od ovaj verzija ne moze na taj patch a lek nece da radi ako nije ova verzija i slicno.. :: :: Ja sam ti dao savet, pa ti sad vidi :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ako ispratis sve ovde sta se pomucio bogme da napise covek, uspeces sve da odradis bez problema. Najvaznija stavka je da ubacis latest patch za osnovnu verziju sims 3, a onda pre nego sto lecis sims 3 ubacujes ekspanzije(koje god hoces), expanzije ne moras da lecis :) samo osnovnu verziju, PO UBACIVANJU EKSPANZIJA, ZAPAMTI OVO!!! :D
ajd jos malo - stigao sam do expanzije Master Suite koja kaze `update failed setup unable to continue` izgleda da sam pogresio sto sam ubacio crack od Ppetsa iliiiii
instaliras prvo osvnovnu verziju .. krekujes i stavis game cd u virtual drive .. (treba ce jedno 5-6 virtualnih drajvova) pokrenes igru da vidis dali radi .. ako radi onda pocnes da ubacujes jedanu po jednu expanziju .. isto uz krekovanje koje dolazi uz cd i ubacivanje ekpanzije u virtual drajv ..
Koliko se secam ide osnovni sims3 pa se nabaci eksanzija i onda ona krekuje i pokrece, ne onaj osnovni. I valjda uvek ova poslednja kad se instalira i pokrene sadrzi sve ostale
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.