Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Virtua Tennis 3
STRANA 1 OD 1
Dyca Virtua Tennis 3 11.05.2007. 14:29 T4330

status: user
broj poruka: 1574
Da li neko zna sta da podesim u igri da bi mogao da igram protiv drugog plejera,a ne kompjutera??Ja povezem dzojpad na komp i igrica ga vidi kao jednog od mogucih kontrolera,ali zato kada zelim da igram protiv brata igra vidi samo tastaturu kao player1...Da li ova igra podrzava dva player-a i ako podrzava kako da podesim da radi??Hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik Duco 11.05.2007. 15:08 #18911

broj poruka: 726

To je,mozda, `problem` sa USB joypadom.Kad god sam ga ukljucivao u USB,`Winning Eleven` nije htio da ga prepozna dok ga ne dodas u Control panel - Game controllers - Add (iako ga je Windows prepoznao).Probaj to,mozda upali.

-ShonE- Re 11.05.2007. 19:39 #18953

broj poruka: 3529
Mislim da moras da u samoj igri udjes u konfiguraciju kontrolera i tek kad ga tu konfigurises onda mozete da igrate.
I ja ga igram al nisam probao u dvoje, al mi nije radio dzojped dok ga nisam iskonfigurisao u samoj igri!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 11.05.2007. 20:40 #18969

Problem je sto meni igra prepoznaje i joypad i tastatur,a kad udjem da igram nema nigde opcije da player2 bira igraca,nego samo da bira player1 a posle njega opet ja biram kompjuterskog protivnika,umesto da player2 bira sebe...Stvarno ne znam sta da radim,pokusao sam i ono sto mi je rekao oglasnik,ali nema razlike...Sta mislite do cega je,da li je kompa ili do igre??Samo da napomenem da sam ovo sve pokusavao sa dva razlicita joypad-a)Logitech i Genius).

Oglasnik ... 11.05.2007. 21:03 #18975

Ja nijesam igrao VT.Pokusaj da player 1 vrsi odabir za drugog igraca.Da li ti ulazis u pravi mod?Neka player 1 koristi tastaturu.Inace,do kompjutera,sigurno,nije.Mozda je bug,ali sumnjam.Pokusaj,pa nam javi.

Jos nesto - neka ti Shone objasni kako on ulazi u mod za 2(ili vise) igraca.Ako ne mozes,onda je do kontrolera - tastature ili joy-a.

Dyca re 12.05.2007. 08:17 #19012

Pokusao sam i jednostavno ne ide..shone ako mozes reci mi gde ulazis da bi igrao sa 2 player-a,jer ja ulazim u exibition i onda tu biram plyer1 a posle igraca za kompjuter...Da nisam mozda pogresi pri ulasku u mod??Pomagajete...

Oglasnik Bug?? 12.05.2007. 13:24 #19034

Duco,mozda je bug.Probaj da skines ovaj program http://www.oneswitch.org.uk/2/I/JoyToKey/JoyToKey.htm

Ili probaj dva dzojstika.

ili ovaj program http://allroy.bigdrillcar.com/mame/zips/PPJoyKey.zip
Dyca re 12.05.2007. 18:29 #19077

Hvala na pomoci,ali nije pomoglo,ova dva programa mi samo omoucavaju da se u igri krecem i preko dzojstika isto kao i sa tastaturom,a ne da mogu da igram sa 2 playera...Ako smislite jos nesto recite jer me stvarno nervira..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs