Jel skinuo neko ovu igru preko partis-a? Ja skinuo bez problema mountovao je u Daemon tools i pokrenuo setup i kad treba da pocne da mi kopira fajlove on izbacuje kao files corrupted? Jel imao jos neko ovakav problem?
po mom skromnom misljenju nesto se sjebalo. skidaj opet... sa nekih novih linkova za svaki slucaj **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
u torrent programu koji koristis da ga preskeniras moras ga samo vratiti tamo gde ti skida inace, ovo ako si ga pomerao ili si namestio da comleted pomeri u drugi folder
meni se ista stvar desila par puta i svaki put je to resilo problem naime, nekad kao da ne skine do kraja, a prikaze da je skinuo, pa po koji delic fajla ostane ne skinut, pa odatle ta poruka kad pokusas da raspakujes/mount-ujes
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.