Sada sam igrao malo, u principu igra je ok, ali prosek. Kontrole su malo traljavo odradjene, pogotovo trcanje. Nivoi su manje vise genericki i monotoni, igra te bukvalno limitira gde mozes da ides. Igrao sam oko sat vremena, za sada se akcija svodila na to da te igra zakljuca u sobu i spawnuje neprijatelje. Dart sistem je zanimljiv za zezanje, ali nista revolucionarno.
Grafika se svodi na preteranu upotrebu bloom efekta, a loading se desava na pola nivoa. A deonica traje izmedju 10 i 15 minuta (inace igram na normal, ko igra na easy moze da ocekuje loading na svakih 10 minuta :))
Nivoi su inace napravljeni skroz konfuzno, marker koji te vodi prema cilju je vecinu vremena odsutan, i ne mozes da ga toggle-ujes sam, tako da se si osudjen da se udaras u vrata dok se neka ne otvore. :)
Ovo bi moglo da prodje oko 2000. godine, ali sada... tesko.
Da, slazem se, jako los dizajn nivoa, kontrole bagovite, prica jedino sto su unajmili solidne glumce da daju glasove, inace ne izgleda mi nesto zanimljiva prica... Chronicles of Riddick je daleko bolja igra ovog istog tima.
:: Sada sam igrao malo, u principu igra je ok, ali prosek. :: Kontrole su malo traljavo odradjene, pogotovo trcanje. Nivoi su manje vise genericki i monotoni, igra te bukvalno limitira gde mozes da ides. Igrao sam oko sat vremena, za sada se akcija svodila na to da te igra zakljuca u sobu i spawnuje neprijatelje. Dart sistem je zanimljiv za zezanje, ali nista revolucionarno :: :: Grafika se svodi na preteranu upotrebu bloom efekta, a loading se desava na pola nivoa. A deonica traje izmedju 10 i 15 minuta (inace igram na normal, ko igra na easy moze da ocekuje loading na svakih 10 minuta :) :: :: Nivoi su inace napravljeni skroz konfuzno, marker koji te vodi prema cilju je vecinu vremena odsutan, i ne mozes da ga toggle-ujes sam, tako da se si osudjen da se udaras u vrata dok se neka ne otvore. : :: :: Ovo bi moglo da prodje oko 2000. godine, ali sada... tesko.
Sto ovo jebeno primitivno izgleda , sve je bre pod pravim uglom svaka boja je po celom zidu ili texturi, kapiram ja kao buducnost ovo ono, ali ovo izgleda previse linearno sve je bre pod pravim uglom, nigde nikakv akrlja brlja malo musavo pomereno , suvise primitivno, nece ovo moje oci da gledaju vise...
A tek sto volim sto pistolji i sacmare i sva oruzija ne pucaju metke nego crvenu boju po telima zrtava, ne daj boze da se okrnji telo zrtve ili bar promeni texturu nego se samo farba u crvenu boju, mozda je svo oruzije za paintball?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Proguglaj po netu za misa, ja koliko sam video, igra nekima detektuje tastaturu kao xbox kontroller. Tako da ti savetujem ili da sacekas patch ili da obrises igru, Nije vredna gubljenja zivaca.
Ako nisi igrao- obrni Alan Wake-a. Ali ozbiljno, posle te igre, iako nisu isti zanrovi, ova mi deluje umobolno.
I potpuno se slazem za primitivnost. Imam osecaj da su poceli da razvijaju igru negde oko 2000. Zatim otpustili tim, sacekali 11 godina, doveli drugi tim i rekli im da sklepaju nesto. A jbg, bas sam se radovao ovoj igri.
ali ne znam na koju foru,neki put hoce a neki put nece.Sve u svemu igra je prosek,nista posebno ni grafika a ni radnja,čisto za ubijanje dosade dok ne izadje ME3.P.S.obrnuo Alan Wake-a,igra je vrrr!
@Trogdor Au, sta rece za AW. Predvidjam burne (i opravdane) proteste povodom te izjave :) Posebno ostru reakciju ocekujem od strane kolege vladats... _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
ali reci da je AW teski prosek i to bez obrazlozenja, je stvarno malo neumesno. Inace dlc-ovi stvarno jesu malo vise orijentisani ka akciji, ali sama igra nema sanse da bude prosek, niti predvidiva.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.