Poz..pokusao da instaliram igricu..ali mi izbacilo da trebam da instaliram novu verziju dx..posto imam 9-ku..skinem i instaliram..10-ku..res komp naravno..nece..izbaci mi isti problem.
Pa bih zamolio ako neko moze da mi da link za dx 11..nmg da nadjem..sve nesto mora da se placa :S
instaliraj DX sa CD-a na kom je igrica, ako ni to ne pomogne stavi nove drivere vec ako ih nemas http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=related CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz MBO: Gigabyte 770-DS3 PSU: GX-550W HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0 CPU COOLER: CM V8 CASE
nisi probao da skines sa GameCopyWorld najnoviji patch+medicine
:: Poz..pokusao da instaliram igricu..ali mi izbacilo da trebam da instaliram novu verziju dx..posto imam 9-ku..skinem i instaliram..10-ku..res komp naravno..nece..izbaci mi isti problem :: :: Pa bih zamolio ako neko moze da mi da link za dx 11..nmg da nadjem..sve nesto mora da se placa : :: :: Hval :: :: :: :: ::
Druze..sta mi vredi da skidam to..kad igricu nisam uspeo da instaliram..zao sto mi ovaj problem izbaci pri pokretanju instalacije..tacnije ono next next next..i pri poslednjem izbaci to za dx :S
:: Druze..sta mi vredi da skidam to..kad igricu nisam uspeo da instaliram..zao sto mi ovaj problem izbaci pri pokretanju instalacije..tacnije ono next next next..i pri poslednjem izbaci to za dx : :: :: ::
Poz..ponovo..sam skinuo..ali sada se stvorio novi problem. Igrica je u ISO fajlu..odem u ISO..save..extract..ocu mount..nece..probam..Deamon tools..i crveni i lite..nece probam winrar..nece probam magic disk nece ni on..ne znam sta da radim..ne znam preko cega mogu da otvorim igricu :S
pa sta si radio tacno sa .iso fajlom? jesi ga modifikovao? daemon mora da mount-uje, jesi skinuo ovaj sto sam ti rekao? imas elaborate VirtualClone ali nema potrebe jer daemon mountuje sve..
:: :: Igrica je u ISO fajlu..odem u ISO..save..extract..ocu :: :: :: Hval :: :: :: :: :: ::
Pa prvo je bio u iso-vom formatu..to nije htelo...pa sam ga prebacio u daemon format ni tu nije htelo pa sve redom..Cu probam jos ovaj ..ako nece ni taj ..skidam Reloaded..:S..izgleda da sam se tu za*ebao :)
Sreću sam ko rukav izvrto, pa slušaj s`vrha brda svaka staza vodi nizbrdo i malo ko je čedo moje tome izvrdo, kad malko cugnem ja lakše misli sredim, znam tu sam di sam al` bar se manje jedim!
Eto ja bas pre nekoliko dana `kupio` nfs MW black edition, i radilo mi odmah, dakle mora da je do iso fajla neki problem kad nece nigde da se otvori, nzm sta da msm, ili to ili je nesto proble u windowsu.....
Ljudi sve je ok..posto sam debil obrisao dx..procitao sam da treba da skinem dx 9.0c i da ubacim sve u windows..evo upravo instaliram...CD-3..hvala svima..a pogotovo..imarkovicu..za RELOADED :))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.