:: Ako neko ima rapid linkove :: ili neki dobar torent nek baci na mejl :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Mislim nemam nameru da kudim bilo koga al nije mi jasno kako ne možete da izguglate linkove. Inace meni trenutno skida preko torenta na 500 kb/s. ukucajte u google naziv toga sto vam trepa pa rapidshare download.
hvala pa ovo nema ni u ameriki :) Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston...BENQ G2220HDA http://imageshack.us/photo/my-imag
zanr je misterija, i neka borba ili sta vec sa nekim cudovistima, tako sam citao za xbox review, graficki na slikama ne deluje da je nesto posebno, ali kupujem pa probacu da vidim kako izgleda igra :)
Obicno sam sebi `izguglavam` linkove, juce nisam mogao, zato sam trazio... A nisam dobio... Sad cu da trazim, inace samo torente koristim. A na partis.si ne mogu da pristupim, dobio sam nogu, i sad kad se registrujem, treba da mi stigne mail da potvrdim registraciju, njega nema... Tako da sam trenutno van desavanja...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.