i ja sam mislio matere mi.Kontam Misko stavio neku parodiju za FC3 http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=related CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz MBO: Gigabyte 770-DS3 PSU: GX-550W HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0 CPU COOLER: CM V8 CASE
:: Pomislih u startu da je film neki... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
I sta s ovim prerenderovanim filmom? Kao, ne znate da ovo nije gejmplej? _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Mene u svim tim igrama uzasno iritira magicno lecenje kada popijes 5-6 metkova , i vec gledas u kapije raja ili pakla, ali zato smao lagano sednes/cucnes iza kutije i kao da te isus pomilovao...
Vizuelno deluje zanimljivo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Koji ti hoces mali? :) Mozes da me zaobidjes kilometrima. :) E da, prednjacim u cinjenicama, koje su vama ponestale kao u onoj obrisanoj temi milosevoj, steta sto je bila obrisana tema. Jako edukativne cinjenice smo izneli sa Sky-em...
:: Ne potpaljuj trolu, poceo si da prednjacis u nekim stvarima u poslednje vreme, ali ok u takvu si skolu isao i nisi bezao sa casova.. :: :: :: :: Mnogo zivlja grafika od Crysis-a. Ovo ce da bude vrh! Taman dok izadje nabacim keplera da odigram ko covek ovu majstoriju od igre :: ::
to mu dodje jos i realnije nego sto je pucanje odradjeno koje tek nema veze sa zivotom
:: Mene u svim tim igrama uzasno iritira magicno lecenje kada popijes 5-6 metkova :: i vec gledas u kapije raja ili pakla, ali zato smao lagano sednes/cucnes iza kutije :: i kao da te isus pomilovao.. :: :: Vizuelno deluje zanimljivo :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
``koje su vama ponestale`` obracas mi se kao da pripadam nekom taboru koji je protiv tvog ? Zabole mene i za jedne i za druge, nego si ti postao sitna jajara ovog foruma koji eto tako ide tik uz neke ljude koji su godinama u ovome i jos te potpaljuju da se svadjas sa crvenom grupicom, a prvi ti se oni smeju koliko si jadan i glup... E, da... pripadam taboru zdravog razuma i ljudi koji zele sto vise za ulozen novac, pa makar i od maricinog proizvodjaca... Zao mi te je..
:: Koji ti hoces mali? : :: Mozes da me zaobidjes kilometrima. :) :: E da, prednjacim u cinjenicama, koje su vama ponestale kao u onoj obrisanoj temi milosevoj, steta sto je bila obrisana tema. Jako edukativne cinjenice smo izneli sa Sky-em...
Sto da me zalis? Neka Hvala! Ne moras! Kad si toliko pametan, sto se raspravljas samnom? Ajd` pali onda. Sta mene briga ako se neko podsmeva! Vidi se uostalom koliko ova zemlja ima pameti, ovi ljudi njihov mentalitet, vidi se iz toga ko je pobedio na izborima. Samo jedan primer, ali strogo je zabranjena politika na forumu pa se izvinjavam adminu. A ti kad neces da citas moje postove, ne moras, mozes da citas udzbenike iz skole, pa polako lekciju po lekciju, mozda procitas nesto sto si preskocio.
:: ``koje su vama ponestale`` obracas mi se kao da pripadam nekom taboru koji je protiv tvog ? Zabole mene i za jedne i za druge, nego si ti postao sitna jajara ovog foruma koji eto tako ide tik uz neke ljude koji su godinama u ovome i jos te potpaljuju da se svadjas sa crvenom grupicom, a prvi ti se oni smeju koliko si jadan i glup.. :: E, da... pripadam taboru zdravog razuma i ljudi koji zele sto vise za ulozen novac, pa makar i od maricinog proizvodjaca.. :: Zao mi te je. :: :: :: :: Koji ti hoces mali? : :: :: Mozes da me zaobidjes kilometrima. :) :: :: E da, prednjacim u cinjenicama, koje su vama ponestale kao u onoj obrisanoj temi milosevoj, steta sto je bila obrisana tema. Jako edukativne cinjenice smo izneli sa Sky-em... :: ::
E, moj TwinFrizerko, zemlja je konačno uključila mozak i sklonila BoTa da nas više ne uništava njegova žuta demokracija. Samo što ti to svojim isključenim mozgom ne možeš da shvatiš. Suviše si zelen.
Ako ako... Plakacete kao mala deca. Jos gore. Samo cekaj... .)
:: E, moj TwinFrizerko, zemlja je konačno uključila mozak i sklonila BoTa da nas više ne uništava njegova žuta demokracija. Samo što ti to svojim isključenim mozgom ne možeš da shvatiš. Suviše si zelen :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Cemu sad ove price nije mi jasno, ko da se ovi retardi pitaju nesto? Mogli su i mene da postave na isto to mesto, totalno (ne)bitno! Zna se ko drma ovim prostorima i zna se kako se do tog polozaja doslo...
jebi se, uvek me nasmejes :DD Malo, malo cujem na forumu ``predsednice ovo, predsednice ono`` ajd vise da i Sky stvarno postane predsednik, evo ja cu prvi glasati! Na ulice i da srusimo ovu bagru, imamo mnogo bolju ponudu, barem ja! :DDD hahaha
:: Da ste glasali za mene ja bih vam dao svima po jednu nVidia-u :: Sad bi Adzem imao SLI. :: Ko vam je kriv
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.