Probacu ja ovo svakako. Hvala Bogu da je nesto bez napucavanja. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ovo treba uvesti u bolnice... kao deo terapije :P **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Vizuelno izgleda fantasticno ali igrivost i nije neka. Ides po ostrvu i pratis pricu naratora i pokusavas da sastavis kockice. Predje se za sat i po do dva. Koga zanima prica, da bi bolje shvatio mora da je predje vise puta.
...kako se ovo igra? Nije valjda da samo tumaras po onim pejzazima i slusas pricicu,nikakva interakcija ne postoji. Vidim gomilu grafita,nekakve sifre,ali ne znam sta treba da radim...jbliga,da se divim,sta li ? Ebo me ruski...
Sto ruski? Nije valjda da je igra na ruskom? _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: ...kako se ovo igra? Nije valjda da samo tumaras po onim pejzazima i slusas pricicu,nikakva interakcija ne postoji. Vidim gomilu grafita,nekakve sifre,ali ne znam sta treba da radim...jbliga,da se divim,sta li ? Ebo me ruski.. :: :: ::
Ne znam da li ima interaktivnosti, nisam stigao da instaliram. Mislim da nema nego samo sastavljas kockice u glavi. Moze i tako za promenu ako su slozili atmosferu i tako to. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Poenta je da zastanete i slušate priču i da osmotrite okolinu, ne da samo prozujite kroz sve nivoe. Samo usporite i uživajte u svemu, najbolje je da se igra noću jer će onda atmosfera biti najbolja. Igra ima bolju priču nego mnogi filmovi koji su imali daleko veći budžet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.