Igra je rađena u unreal engineu i vrlo dobro izgleda. Ja nažalost nisam uspeo da je pokrenem jer mi prijavljuje neku grešku da nemam service pack 3. Zaista nemam pojma koji joj je đavo, ali to ne sprečava vas da probate.
Koliko sam razumeo, UT3 vise nije potreban. Igra je skroz stand alone (We have been working on Renegade X since 2006 - we started off as an idea, then we became a mod, and now this is a full-fledged indie game.) i naravno potpuno free. Izbacili su drugu open betu, a ja sam se naravno vec bacio na skidanje iste.
Deluje zanimljivo, a autori obecavaju jos zgrada, mapa, oruzja, modova i ostalih stvari. Kako je sada malo susa sa novim naslovima, ne vidim razlog da se makar ne proba igra.
@evega ZASTO MORA SVE DA BUDE CAPS? DA NEPISMENI BOLJE RAZUMEJU. SVAKA CAST STO SI NABUDZIO SVA KOLA!!! SKIDAM KAPU!!! ZAISTA EPOHALAN PODVIG!!! AAAAAAAA!!!!11!1!1!1!!!!
@Dovla jeste, mada su izbacivali i neki sp ali koliko sam obavesten to je samo mod. Mozes da skines na zvanicnom sajtu http://www.renegade-x.com
Igra za sada nije nista posebno i ima mnogo mesta za poboljsanja, ali ako je verovati developerima ubacice jos materijala i ispeglati igru. Za sada, po meni, ima potencijala, da li ce kreatori realizovati taj potencijal to je vec nesigurno.
JESI ZGUTAO SVE LEKOVE I PREŠAO SVE IGRICE JEL MAMA MORA DA OPRAVDA NOVAC KOJI PROSIPA NA SINA RETARDA PRITOM NEPISMENOG???
:: PRE 6 MESECI SAM IGRAO SVA KOLA SAM UPGRADOVAO I PRESAO SA SVIMA SVAKI NIVO :: SUPER IGRICA :: PARDON MISLIO SAM NA RENEGADE OPS. :: :: http://youtu.be/GP_h4KUSdO :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.