u Mass Effect 2 vidim neke dijaloge sex-ove i tako :) to o cemu se tu radi ? Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston...BENQ G2220HDA http://imageshack.us/photo/my-imag
Nisam siguran da sam bas sve dobro pohvatao jer sam je igrao samo nekoliko sati. Generalno ne volim pucacine iz treceg lica (pa ni ovu), ovo sam objavio zatp sto sam kolegijalan.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: u Mass Effect 2 vidim neke dijaloge sex-ove i tako :) to o cemu se tu radi :: Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston...BENQ G2220HDA :: http://imageshack.us/photo/my-ima :: ::
Ako nisi igrao prva dva dela nemoj bolje da se laćaš ovog. mislim možeš ali nije to-to.
Odličan RPG serijal, rame uz rame sa SW KotOR kad su futuristički rpg-jevi u pitanju, akcija je u drugom planu, išlo se na radnju i upečatljive likove i to im je pošlo za rukom. Jako zrelo odrađena mitologija i vizija šta bi se desilo kad bi se mi sad umuvali među rase koje tumaraju svemirom milenijumima, sa političke i društvene strane takođe. To su neki totalno novi nivoi ksenofobije kad serviraš nešto plavo i s pipcima onima koji se ponegde još uvek čude crncu i kinezu i očekuju da im kurac raste posred lica. Još kad se tu uvali i naš nagon da `oćemo sve odma i sad` situacija se dodatno zagužvava. Čini se da u nastavcima više idu na akcioni element da privuku što više igrača ali ne sumnjam da će i role-playing element biti dostojno odrađen.
Što se seksova tiče kao u dobrom delu bioware-ovih igara imaš saputnike prema kojima možeš usputno da razvijaš romantične tendencije. Bogu hvala ovde nema gej varijanti, Dragon Age 2 je bio peder-bal.
Još jedan razlog da odigraš sve delove je to što ima veze šta si uradio u prethodnim, igra može da učita tvoju poziciju i vidi ko ti je poginuo a ko preživeo, s kim si u dobrim odnosima a s kim nisi...
:: u Mass Effect 2 vidim neke dijaloge sex-ove i tako :) to o cemu se tu radi :: Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston...BENQ G2220HDA :: http://imageshack.us/photo/my-ima :: ::
planirao sam da skinem prva dva dela...taman ce dotle stici i treci...da ga ispratim sa 6870 sapphire koja stize za nedelju dana(cisto da se pohvalim :)) ...imao sam neku ocajnu ddr1 kantu plafon sam uspeo normalno da odigram medal of honor 1,dvojka je vec seckala...pa sam propustio mnogo dobrih stvari...ali ih sada vec gazi kvalitet grafike...zavrsavm dead space 2...i odusevljen sam...skinuo sam i jedinicu...pa je to posle na redu...a onda idem na ovo... Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston...BENQ G2220HDA http://imageshack.us/photo/my-imag
Jos malo pa ce i da celu igru izbace, nadam se da ce treci deo imati fin zavrsetak, dostojan ovog serijala i da nece da ubace neki cliffhanger.
@Pmfrulez: Mali savet - nemoj da projuris kroz igru, pogotovo kroz drugi deo. Nego polako, mnogo ces da vise uziavas, na dvojku mislim da ladno moze da se potrosi 30ak sati, i vise ako se posvetis.
Iskreno zavoleo sam ME jer me je podsecao na KOTOR, kao i na film Final Fantasy, inace dosta toga je i preneto u ME svet iz pomenutog filma. Demo necu skidati, cekam celu igru, a do tad ce biti i neka 7000 kartica, jedino ako ne odvale cifre a performans nista posebno, valjda nece biti tako. :) NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
i ne mogu da docekam treci :) Jedna od najboljih igara koju sam ikad igrao ! Toliko je realisticna i zanimljiva da sam postao deo nje. Krivo mi je samo sto sam pola ekipe izgubio u drugom delu :(
Cekam celu igru naravno .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
predji opet drugi deo, ali gledaj da svi prezive, meni mnogo drago bilo sto svi preziveli, jer onda kad udjes u svoj battleship imas skoro sve ljude koji su tu bili i u pocetku :) inace 2 deo sam igrao 3 puta :D
:: i ne mogu da docekam treci : :: Jedna od najboljih igara koju sam ikad igrao :: Toliko je realisticna i zanimljiva da sam postao deo nje. Krivo mi je samo sto sam pola ekipe izgubio u drugom delu : :: :: Cekam celu igru naravno . :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Potrudicu se ali kad da postignem ? Igram Batman 1, pa me ceka Batman 2, a kad da zavrsim Skyrim? Gde su Assasin creed par delova, a gde je Mass Effect 3 ? Ne mogu da postignem sve da odigram :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: predji opet drugi deo, ali gledaj da svi prezive, meni mnogo drago bilo sto svi preziveli, jer onda kad udjes u svoj battleship imas skoro sve ljude koji su tu bili i u pocetku :) inace 2 deo sam igrao 3 puta : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: WD10EAR :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: i ne mogu da docekam treci : :: :: Jedna od najboljih igara koju sam ikad igrao :: :: Toliko je realisticna i zanimljiva da sam postao deo nje. Krivo mi je samo sto sam pola ekipe izgubio u drugom delu : :: :: :: :: Cekam celu igru naravno . :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ::
Obrnuo sa Keca dva puta i dogurao do 57 nivoa. Da li je iko uspeo da navuče do 60? Trenutno igram Dvojku sa svim DLC-ima i imam još jedno 2-3 dana povremenog sigranja da ga pređem natenane. Ne verujem da ću imati živaca za još jedno prelaženje. Taman ću imati vremena da odigram još nešto dok se ne pojavi Trojka.
To bih i ja voleo da znam. Sav srećan raspakovah dauloadovanu arhivu, kad ono unutra đoka. Ako ima neki štos kako se ovo koristi, bio bih zahvalan da me prosvetlite.
Probah sinoć i nešto mi ne miriše na jerihonske ruže, najviše što se radnje tiče.
Grafički isto kao prethodni deo, nema ni neke potrebe za menjanjem, i dalje dobro izgleda, voleo bih doduše malo oštrije teksture al šta ćeš. Vidi se da su akciji posvetili više pažnje, čak je i nešto teža, na hard je otprilike kao very hard u dvojci. Ima novih skilova i malo drugačije je odrađeno, ima više izbora u razvoju i promena je nabolje. Deluje da ima više opreme i customizacija iste je na višem nivou. U demou ima par poznatih likova, verovatno nećeš moći da imaš u ekipi sve likove iz oba dela, bilo bi previše zajedno s novima.
Najveća novotarija je što na početku imaš da biraš koliko roleplaying-a da ti igra dozira `Action` - ovo je za one koji ne vole mnogo da se udubljuju, nemaš da praviš nikakve izbore i nemaš uticaj na dijalog, likovi otpričaju svoje i možeš da se vratiš rokanju. Da li je rokanje dovoljno kvalitetno da samo za sebe zadrži ljude pred ekranom je već druga priča, ubacili su dosta taktičkih elemenata i upravljanje je dosta poboljšano pa moguće i da jeste. `Story` - lemanje je dosta olakšano i više predstavlja formalnost a fokus je učestvovanje u priči. `Role playing` - ovo je kao u prethodnim igrama, miks obe stvari.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.