Masina u kojoj je MSI nforce560 + Athlon X2 4000+, ATI 1650Pro, XP Home origigi, kada instaliram LAN verziju CS 1.6 (verzija koja je proverena) i posle pokretanja CS radi dosta cudno dosta se brze krece-najmanja brzina kretanja igraca je kao kada ste sa nozem, ponekad malo uspori ali uvek brze nego sto bi trebalo, znaci uvek kao igrac idete brzo po mapi kao da trcite, probao i druge verzije + pecevi, protokoli sta sve ne i uvek isto. Sa verzijom za NET na tom racunaru u igri ima kocenja (iako je latensi jako mali), zadrzavanja. Deinstalacija igre, instalacija i opet isti problemi. Na racunaru `nebi trebalo` da ima virusa, jer HDD koji koristim iskljucivo sluzi za pripremu i ghostovanje na druge.
proveri dal su ti ovi parametri ovako setovani: cl_sidespeed 400 , cl_backspeed 400 , cl_forwardspeed 400 da li si podesio rejtove? (cl_cmdrate, cl_updaterate, rate) da li si probao da reinstaliras drajvere za graficku? da li ti je upaljen vsync?
Sve sifre i parametri su setovani kao treba i kao sam pre namestao i ranije. Drajvere nisam probao menjati, ali nemam pojma da li to moze biti do drajvera?
1. Reinstaliraj sistem 2. fps_max 101 3. devoloper 0 4. Net_graph 3 5. Najnoviji drajveri za sve 6. Skini CS odavde: http://www.cs-skini.me/csfull/
Za korak od 2 do 4, prvo spusti konzolu. :) Mozes da probas sve ovo bez drajvera novih i reinstalacije sistema, ali ja mislim da ti to ne gine.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Masina u kojoj je MSI nforce560 + Athlon X2 4000+, ATI 1650Pro, XP Home origigi, kada instaliram LAN verziju CS 1.6 (verzija koja je proverena) i posle pokretanja CS radi dosta cudno dosta se brze krece-najmanja brzina kretanja igraca je kao kada ste sa nozem, ponekad malo uspori ali uvek brze nego sto bi trebalo, znaci uvek kao igrac idete brzo po mapi kao da trcite, probao i druge verzije + pecevi, protokoli sta sve ne i uvek isto. Sa verzijom za NET na tom racunaru u igri ima kocenja (iako je latensi jako mali), zadrzavanja. :: Deinstalacija igre, instalacija i opet isti problemi :: Na racunaru `nebi trebalo` da ima virusa, jer HDD koji koristim iskljucivo sluzi za pripremu i ghostovanje na druge :: :: Jeste li imali tih problema i kako ih resiti?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.