Barem po meni. Ono što se čaka je Mass Effect 3, koji treba da se pojavi 6. marta. Poslednje na šta sam naleteo, a da se skoro pojavilo je Kingdoms of Amalur: Reckoning.
Ne, on pita da li je izaslo nesto KAO te igre. Sad, pitanje ukusa...
@vlada Igrao sam AW odavno. Hoces da ti prepricam sadrzaj? :) _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Izasao je odavno GTA 4, kao i Mafia 2. Poslednji NFS je The Run, a COD MW3. :: :: ::
Haha. Znam, salim se. Nisam toliki bojler-spojler :) Ok je totalno. Posebno ako se uzivis u stvari koje nisu neophodne da bi je zavrsio. Jedna preporuka: gledaj da je igras konzolno ako mozes. Znaci ono, kauc - pad - tv. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Nemoj brate....bice mi bezveze :: Kazi mi samo jer ti se svidela. :: Cekam je odavno :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Znam da ima 6 nezavisnih delova + 2 DLC-a The Signal i The Writer. U principu Alana progoni prokletstvo Belog papira i ne moze da napise novu knjigu. Odlazi u pogranicno mesto USA-CAN,Bright Falls [ Twean Piks ]na odmor sa suprugom-ona nestaje.. Ljudi u tom mestu su cudni-okupira ih istinsko zlo itd....
E ne znam kako mislis nezavisnih delova? Igra je celovita, barem je takva na boxu. Mozda mislis da je izdeljena na poglavlja. Mozda, ne secam se. Ako stvarno bude tih dlc-ova, onda su da skinem pc verziju zbog njih. Mislim da je to novo u odnosu na konzolnu verziju. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
A jeste, sad sam se setio. Ima tih sest delova. Ali to nije nista posebno, to su kao poglavlja u knjizi. Naravno, pametno su odmerena.
A za ono dvoje stvarno ne mogu da se setim. Da li to bese nesto kao epilog ili je nesto novo, ne znam. Videcemo. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.