Ko zna sta covek hoce da testira mozda ima dve karte, dve masine , ko zna...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Koga u stvari boli ona stvar koliko fps-ova daje :: Ako fluidno radi ko ga hebe.. :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
odradim test sve max na 1280 na dx9 i pise mi min fps 10 max 256 i avg 42,08.i opet odradim sve isto kad ono avg 45 fps!kloknem gpu na 950/1215 i dobijem avg 37 fps :Psa kloknutom grafom dobijem manje fps...jel to moguce ili je stvarno shit ovaj bench? Takodje tokom bencha mi slika pocrni na 2 3 sec i opet krene bench i tako mozda 2 3 puta tokom bencha..ali sa kloknutom grafom,radio sam furmark 3 min i nema linija ni crtica sve je ok..sta bi moglo biti?da nije stabilno klokovana?
nece da mi instalira patch 1.9 pocne da trazi i onda pise crysis 2 not found on system!!!a igram igricu bez tog patcha...inace skino sam taj pak od 2,3gb ima sve u njemu,ali probao sam da mi preko igrice skine patch sam i krene instalaciju i kasnije pise roolback i prekine instalaciju!!!sta da radim vec me ovo nesra nervira!!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.