narode,gde ima najpovoljnije da se kupi cd key za multi kod nas?Nemam nikavu kreditnukarticu pa mi ostaje opcija placanja preko racuna kod nas ako ima firmi koje prodaju kljuceve?Svaki savet je dobrodosao.
`Aj sad ću ja da se ubacim sa pitanjem like crazy Nasta :)
23.02.2012. 19:13
status: user broj poruka: 3241
Jel` kad kupiš igru u radnji(box-u kutiji) onda možeš da otvoriš i multiplayer account free(pošto si kupio original igru), ili se to plaća dodatno? Možda će nekom delovati glupo pitanje, ali do sada nisam imao dodira sa kupovinom igara, sve sam koristio `lečene`. :) Ovo me zanima jer mi se čini da je bio BF3 u Tempu kod Kvantaša za neke 2000 ili malo jače.U prolazu sam samo video ali se nisam zadržao da pogledam bolje, mada sam prilično siguran da je BF bio u pitanju.Možda bi preko telefona mogla da se dobije informacija šta imaju...
Pravis account preko Origina (besplatno naravno) To sto si ti video je verovatno battlefield bad Company2. Kupi bre preko ovog sajta DL key, skines i instaliras igru prebacis na engleski jezik i gotovo.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Pravis account preko Origina (besplatno naravno :: To sto si ti video je verovatno battlefield bad Company2 :: Kupi bre preko ovog sajta DL key, skines i instaliras igru prebacis na engleski jezik i gotovo :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Ali imam isti problem kao i pokretac teme, a to je da nemam kreditnu karticu, jbg, bezim od toga ko djavo od krsta. Ali vidis da zatreba. Da li neko mozda zeli da proda svoj account, cd key, sta god? U computer landu nemaju pojma kada ce imati jos cd key-eva..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
Da bi otvorio devizni racun (u recimo Raiffeisen banci) treba ti 20 evra obaveznog uloga i par stotina dinara za njegovo odrzavanje. znaci, 20 evra polozis na racun kao obavezni depozit+ 20 evra za CD key. Kad lepo uplatis na netu, mozes lepo da ugasis racun, podignes svojih 20 evra i mirna Backa...
Sad ce Ish nesto da doda...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.