vidim svi je igraju..odes na ovaj sajt i skines igru... http://worldoftanks.eu instaliras ulogujes se i to je to ja je svaki dan igram igra je strasno zarazna :)
Pa dobro sada, moze imati neki plus sto se para tice. Ja imam jagdtigra i igram bez problema nekada odem u minus, ali sam uglavnom u plusu (naravno malom). Mada jeste premium pozeljan. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Inace bez premijuma nemas sanse za neki veci uspeh :: :: ::
Odma da ti kazem da uzmes Tetrarch-a dok jos mozes
02.02.2012. 09:50
status: user broj poruka: 911
idi na sajt i u account manager pa ukucaj kod NEWYEAREU i dobijes tetrarch, mali tenkic sa dobrim topicem a brz ko zvrk. ja igram sa marderom full i jurisam na hetzera al nekad za opustanje ovaj malisa je savrsen. Mislim da kod vazi do 5 februara pa eto, ko nije uzeo, nek uzme.Ako se odlucite da ga prodate kasnije, ostaje vam prazan slot - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Hvala drugari. Sve sam odradio kao sto ste rekli i krenuo da igram. Igrica je stvarno zarazna. Uzeo sam i tnkic Tetrarch. Sada me zanima kako se kupuju bolji tenkovi i kako se upotrebljavaju aplikacije Research, Convert Experience, Exchange Gold?
za sve nacije, pogledaš tenkove kakve su im specifikacije pa tek onda kreneš da istražuješ (research) Na osnovu toga odlučiš kako hoćeš da igraš. Takođe ne bi bilo loše da na YT pogledaš neki gejmplej sa određenim tenkom pre nego što ga kupiš
A možeš i da kupuješ sve i svašta i trošiš pare :D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Evo ja kako prolazim... Idem na IS7. Sad sam na IS3, i ne da je sranje tenk kad imas stock opremu... nego ono! Ali zato sa KV-om, ne da rasturam nego derem. Igram sa i malo sa arty, istrazio sam skoro Humela, ali necu ga kupovati jer sam blizu da istrazim S-51 sa KV-om. Planirami na TD da idem, samo ne znam da li cu americke ili ruske.
Igrao sam ja sa Marderom. Meni je islo sa njim. Ali mora da se shvati da ne lezi svakome svaki tenk. Svakome ide nesto drugo od ruke.
:: Manje vishe :: :: E sad ja igram samo sa Tank Destroyerima,imam mardera,hetzera,jagpanthera,su-85,su-100,to su oni koje cuvam u garazi :: :: E sad to sto neko ne moze da podnese da je marder II najbolji i najzabavniji tenk za igru,to je za lekara,zar ne? : :: :: ::
Pre par dana sam ga uzeo (inače igram uglavnom sa TD, marder pa sad će još malo hetzer) su 76 i ono je blago rečeno govno. Ibace me sa KV`ima, čerčilom i još gomilom tenkova kojima ne mogu ni da pomislim da ću da napravim štetu. Jedva probija i na T 46 ... Ubacio sam mu motore i vešanje najbolje ali dok neki bolji top ne istražim samo ima da se nerviram. Jednostavno ništa korisno za tim ne možeš da uradiš ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: Manje vishe :: :: E sad ja igram samo sa Tank Destroyerima,imam mardera,hetzera,jagpanthera,su-85,su-100,to su oni koje cuvam u garazi :: :: E sad to sto neko ne moze da podnese da je marder II najbolji i najzabavniji tenk za igru,to je za lekara,zar ne? : :: :: ::
Npr. meni je najvece ***** od tenka T28. Dok sam dosao do KV-a sa njim... To su gore muke nego kod trudnice...
:: kako si uopste uspeo da igraš sa su 76 :: :: Pre par dana sam ga uzeo (inače igram uglavnom sa TD, marder pa sad će još malo hetzer) su 76 i ono je blago rečeno govno. Ibace me sa KV`ima, čerčilom i još gomilom tenkova kojima ne mogu ni da pomislim da ću da napravim štetu. Jedva probija i na T 46 ... Ubacio sam mu motore i vešanje najbolje ali dok neki bolji top ne istražim samo ima da se nerviram. Jednostavno ništa korisno za tim ne možeš da uradiš .. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: :: :: Manje vishe :: :: :: :: E sad ja igram samo sa Tank Destroyerima,imam mardera,hetzera,jagpanthera,su-85,su-100,to su oni koje cuvam u garazi :: :: :: :: E sad to sto neko ne moze da podnese da je marder II najbolji i najzabavniji tenk za igru,to je za lekara,zar ne? : :: :: :: :: :: ::
Al tako je kod mene uvek, kad neko drugi igra tenk je ekstra, čim dođe kod mene u ruke izgubim se načisto. Znam da je dosta brz i da ima solidne topove, e sad jbg ti si igrao s njim, ja nisam pa samim tim više znaš.
Ja se razmišljam da batalim ruse i da krenem na PzIV al opet KV me vuče samo tako ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Isplati se uzeti KV-a. Svako ce ti reci da je to jedan od najzahvalnijih ako ne i najzahvalniji tenk u igrici. Zaradjuje cisto, mali troskovi, a kad uzmes tier7 top 107mm, sa njim dobijas bez premijuma oko 20-25k a cak i vise ako dobro igras. A sta reci, kad mogu da skrljam jace tenkove od mene, IS-a se ne bojim...a kad me baci sa slabijima, onda 6,7 glava mi ne gine... Sa KV sam 9 najvise skrljao, a sa IS sam ih 10 razbucao...
:: Al tako je kod mene uvek, kad neko drugi igra tenk je ekstra, čim dođe kod mene u ruke izgubim se načisto. Znam da je dosta brz i da ima solidne topove, e sad jbg ti si igrao s njim, ja nisam pa samim tim više znaš. :: :: Ja se razmišljam da batalim ruse i da krenem na PzIV al opet KV me vuče samo tako .. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Ma lepo nahvataš neke kodove, napuniš se zlata i kupiš Type59. Posle toga nađeš još dva dobra drugara ako imaš premijum ili jednoga ako nemaš i ako odigrate makar solidno (a nema razloga da ne bude tako) sa 10tak partija imaš najmanje 500K kredita i tako par dana i imaš dovoljno love za neki kršteni tenk. Inače karakteristike tenkova su stalno podložne promenama (za koje WG stručnjaci tvrde da ne rade) a gomila igrača zna da rade, tako da onaj tenk koji je danas dobar sutra postane loš i td. Inače meni su svojevremeno omiljeni bili nemački tdovi i imam ih punu garažu, svi su sa elitnim statusom, posadama na 100+% i sa svim potrebnim modulima ali ih u zadnje vreme manje koristim jer se čovek zasiti stalno istih stvari. Ruska heavy grana istražena i tu se čuvaju KV,IS3, IS4, IS7, ostalo ne vredi. Nemačka heavy grana Tigar, KingTiger, E75, E100. Ima toga još dosta ali nije poenta u tome, igraj sa onim što ti se sviđa, batali čitanje karakteristika jer su one malo varljive, kad uporediš nemačke precizne topove i ruske totalno neprecizne ispada da sa rusima nećeš nikada ništa pogoditi ali nije uopšte tako. E100 ispada da je najbolje moguće kompromisno rešenje a u pojedinim clan wars borbama ga ljudi u zadnje vreme uopšte ne koriste i tako dalje. Inače stalnim i konstantnim `sređivanjem` igrice do sada su, posle godinu i nešto dana postigli otprilike brdo kozmetičkih izmena a malo ispravljenih velikih grešaka. Igrica ako je posmatramo realno nije ništa specijalno, jedina njena ali i glavna prednost je to što je usamljena na tržištu pa je samim tim među najboljima.
Inače kada se malo zasitiš i kada te iznervira sa nekim totalno nelogičnim glupostima prilikom bitaka i ti ćeš verovatno doći do sličnog zaključka. Onda lepo prestaneš da gledaš i statistike i prestaneš da tražiš logiku i kreneš sa drugarima u platonu da čistiš sve št ti naiđe i čim izgineš izađeš i sedaš u novi tenk i nastavljaš dalje.
treba da se odlucis koje tenkove oces..dal sssr usa ili francuze i nemce.. kad se odlucis da bi kupio kv(sssr tenk)treba da krenes preko t26 pa t46 pa t28 pa kv.svaki tenk ima svoje expirience..npr imas t28 i imas 10k exp da bi otkljucao kv treba ti oko 12k...e sad ZUTI exp tj free exp su ti za sve znaci mozes da otkljucavas na drugim tenkova npr ako imas t28 i imas bele exp 5k ne mozes sa njima da kupis module na t46.ali ako imas npr 1k zutih sa njima mozes da otkljucavas module na svim tenkovima u garazi koje imas...i beli i zuti exp ti se mogu sabirati kada otkljucavas neki tenk npr imas bele 10k i zute 2k to ti je 12k expa...
pare ti sluze da kupujes sve module tenkove itd..sa kojim tenkom imas te exp?da bi kupio sledeci tenk moras da da ga resurchujes :)i tako svaki redom... Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) maxtor 80gb lc600h
Realno sto svi kazu, najbolje resenje ti je KV, najbolji tenk tier V, extra top,armor.stvarno lepo zaradjuje. Mada opet,sve je stvar ukusa, dosta toga sam probao i moram priznati da su ruski tenkovi nekako mnogo bolji (ipak su rusi pravili). Meni su TD-vi nekako najbolji bili i isao sam uvek ka tome imam sada Jagdtigra koji je stvarno dobar,opet u odnosu na ruski object 704 i nije nesto,zato i krecem sada sa ruskim TD. Mislim da ISU 152 trenutno ima najjaci top na igri... Amere nisam probao nikako jer mi nisu nesto, francuze takodje mada vidim da kasniji tierovi imaju nenormalan rate of fire (vise kao mitraljez velikog kalibra). Vaskev pomenu te kodove i moram da ga pitam ima li ih jos negde, sto se Type-a 59 tice njega su izbacili i ne moze vise da se kupi. U pocetku ce to lepo ici do kasnijih tierova kada krecu muke ako nemas premium (moze da se igra ali ono...) skuplje popravke, skupa municija pa cesto se ode u minus. No polako samo, tek si krenuo,dug put je pred tobom. :) LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.