Ja recimo koristim par modova. Prvi je Midas Magic koji sam koristio i u Oblivionu, ali u Skyrim-u nije jos toliko zavrsen, u Oblivionu si cak mogao da prizoves leteci cilim i opusteno da letis po mapi. Drugi mod je Lightsaber mod, ime sve govori. Treci je malo poboljsani Archmage `oklop` koji dobijas kada postanes Archmage. I cetvrti je malo veca torba, da mogu vise stvari da nosim. Naravno, nista od ovih modova nije napucano vec malo doradjeno, jer meni svaki vid cita ubija car igre. Lightsaber moras sam da napravis kad skines mod, kao i svaki Dzedaj ili Sith. :P May The Force be with you young Padawan! :P NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
kao prvo kolega cestitam na polozenim ispitaima a kao drugo pogledaj sledeci klip i ako ti se svidi skini ( mozes da budes Leonidas u skyrimu i cak su Shaut Fus Ro Dah promenili u This Is SPARTA!!! ) http://www.youtube.com/watch?v=xqaV6HFpXOs&feature=related POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Sto se tice tih modova Bobi4ever,ne interesuje me ni jedan :)Prosto ne zelim da pumpam da igru onim sto u njoj(sto se tice sadrzaja ne postoji)interesuje me samo graficki ili neki sistemski(u pogledu performansi)mod.
I samo josh jedno pitanje,nasao sam da je zadnji patch 1.8?Na netu nadjoh skyrim cracked update 4,jel to taj ili?
Ne korsitim ni ja ništa što menja mehaniku igre ali ima par stvari što mogu dosta da ti unaprede iskustvo što se tiče interfejsa i sličnog. Koristi nexus mod manager za sve to, lakše je nego ručno a imaš i korisne stvari kao što je obaveštavanje kad izađe novija verzija moda.
SkyUI - pod obavezno, mnogo preglednije i elegantnije, ima i filtracija inventara po nazivu, vrlo korisno.
Skyrim Script Extender - mnogo pomaže ako primetiš neprirodno slab fps i cepkanje tokom igre, osobito u gradovima
E sad imaš komplet od tri moda koji zajedno dosta poprave smithing sistem i dodaju recepte koje su papani zaboravili. Ne pruža ti nikakvu posebnu prednost a dosta popravlja balans, recimo u vanilla igri nikad ne bi koristio neke dobre artefakte kao što je mehrunes razor iz razloga što ne postoji smithing recept za njihovo poboljšanje pa su obična oružja mnogo jača. Lost_Art_of_the_Blacksmith Smithing_Perks_Overhaul Weapons_and_Armor_fixes
A imaš i odličan paket Weapons_of_the_Third_Era koji dodaje dosta novih tipova oružja, kao što su katana ili scimitar. Takođe ništa overpowered, lepo uklopljeno sa postojećim da bude malo raznovrsnije.
enhanced mana i stamina regeneration, veci jump, onaj mod za pregledniji inventar, mod za povecanje carrying capacity kad se poveca stamina, to je sve msm, daje malu prednost kad se borimo protiv onih master mage, ali pogledacemo jos neke modove, i taj patch koji ce nada mse da zapusi bagove i da optimiziju malo bolje igru, inace mi ok radi igra, ali ima padove fps odjednom ponekad.... :/
Ne kenjaj nego igraj igru, a patch kad dodje stavićeš ga lako, igra ionako radi trenutno skoro savršeno, sem par mini quest bugova koje lako rešiš uz pomoć googla... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.