Izgleda (ukoliko nije zestoko trolovanje) da NTA sa Alteriwnet-a radi na izlecenim serverima za ovu igru.
Izgleda da par probranih ljudi vec igra, a ne bi me zacudilo da uskoro i ostali dobiju pristup.
Black Ops je inace skoro u potpunosti sredjen - ima samo manjih problema oko cuvanja levela i pravljena klasa. A jos prosle godine je NTA pricao kako ce (najverovatnije) biti lako izleciti MW3 sa svim iskustvom koje je skupio lececi Black Ops.
Tako da - cekamo, znajuci njega moze da se pojavi sutra ili za par meseci. :)
Posto mi black ops iz neobjasnjivih razloga radi na vrlo malom fps-u,ume da padne i do 30,sto je za cod meni malo. A komfa je inace phenom II x4 955+hd 6870.Znam da je jedan od razloga zato sto je amd :),ali opet .....
nisma razumeo, da li ce da ide preko alteriwneta MW 3 ili ne!?!? Onda da l ice trebati nalog na forumu, pa onde one poruke, sve ono sto su kenjali da treba da bi mogao da se igra alter ops!?!? Citao sma da alter nece da prave server za cod mw 3......
malo vise informacija treba da se postavi, i da ne pravite jos hiljadu tema za mw 3 MP nego ovde da se postuje.....
Btw je l` igra neko Black Ops preko Altera? Ja za sad samo MW2 cepam mada nisam vec neko vreme, a planiram da predjem malo na BO _______________________
Preko altera, naravno. Verovatno ce trebati nalog na forumu, ali da li ce biti limitacija, to se vec ne zna, za Black Ops su ukunute sada kada je izasla beta.
Za sada nema vise informacija, jer su 95% tema obicna trollovanja. Ko hoce da skokne do foruma, moze da vidi da je NTA okacio par screenshotova, ali jos nista in-game, samo meniji, ali i to je pomak. Inace NTA ume da bude veoma cudljiv. Pricao je i kako nece da razvija dalje i MW2, i da radi Black Ops, pa sada imamo i MW2 M2 i black ops, koji radi skoro savrseno. A ne verujem da moze da odoli izazovu.
Inace ceo tim je maltene samo NTAuthority, jer je on jedini koji ima pojma oko programiranja, ali decko je prilicno talentovan, samo sto ima dosta problema, kako psihickih tako i zivotnih. Dok sam bio aktivniji tamo na forumu i mircu, to su bile drame. Tipa lik se smori i obrise pola foruma, ostavlja poruke za samoubistvo i slicno, tako da se sa njim nikad ne zna. Ali deluje kao da se sada doveo u red. A inace, zanimljivo je reci da on ima nekih 17-18 godina valjda. Eto neki mali backstory od mene.
@Aco, evo igram ja, samo BO, mw2 sam posle 2 godine batalio, i BO mi se mnogo vise dopada. Inace, sestric moj hostuje server obicno vikendom, sada ima manje vremena zbog skole, tu smo on, ja, njegov cale, i obicno jos neki ortaci koji se znamo, pa kada vidis da je Nikielectronic online slobodno upadaj(te). Obicno je laganica, nema frikova kojime je najbitniji rezultat, nego cisto zezanje.
@Djokosrb Da li si pokusao da igras iz XP-a? Ima fix za to. Meni je iz w7 fps uzasan, a iz XP-a na istim podesavanjima igra radi skroz fluidno sa sve AA i ostalim efektima. A inace imam dva jezgra i 5750. Probaj da stavis texture na normal.
Inace stvarno su sredili igru sto se tice performansi, Single player i pre-alpha multi su mi radili ocajno, a sada ide bez ikakvih padova fps-a i usporavanja.
Samo josh da ubace koji server,normalan,ja najvishe igram teamdeath match hardcore,ali me nervira sto je vecina takvih servera(ali i vecina servera uopste)HIGH Exp,msm ubijem tri coveka i odma lvl 4 ili 5,cist shit.
Radi odlično, trenutno samo matchmaking ali radi bez zajebancije, ozbiljniji lag još nisam video, pamti statistike, sve regularno.
Ako je neko obrisao igru pa bi da nabavi i ima instaliran steam može da skine MW3 server pod tools, ide punom brzinom i tu su svi fajlovi koji trebaju za multiplayer, radi.
:: e jbg.... a exra smo se igrali ove dve ili tri godine..: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
:: Dobili su tuzbu i ovih dana ce da serveri prestanu sa radom :: Ko zeli da odigra jos neku partiju sada je vreme :: :: Steta. Ceo projekat je imao uspona i padova, ali u svakom slucaju nikada nije bilo dosadno :: :: Forumi ce da se takodje zatvore ovih dana :: ::
I treba, nema tu nikakve štete. Activision je uložio rad u tu igru, da bi se neko grebao o njihovu zaradu, i pored toga su serveri puni retardiranih cheatera.
Za takve MP igre važi samo jedno: Plati pa se klati...
Ne kažem da treba kupovati svaku igru, toliko njih je bilo razočarenje, ali da se žalite nešto a igra košta 16 evra, pa mislim stvarno... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Dobili su tuzbu i ovih dana ce da serveri prestanu sa radom :: Ko zeli da odigra jos neku partiju sada je vreme :: :: Steta. Ceo projekat je imao uspona i padova, ali u svakom slucaju nikada nije bilo dosadno :: :: Forumi ce da se takodje zatvore ovih dana :: ::
Vidim nisi imao prilike da igraš MW2 preko alterIW i preko Steama da uporediš. Ko je za to dao 60$ zajebali su ga ko međed bosanca.
Mogu da ti podvučem jer sam igrao obe varijante: Dedicated serveri - ima, steam nema uopšte Ping - odličan, preko steama grozota jedna FOV - možeš da staviš koliko ti odgovara, steam ne dozvoljava Anti cheat - oba imaju, alterov radi bar jednako dobro Stabilnost - Na alteru serveri kao stena, matchmaking takođe stabilniji, na steamu imaš bar 50% šanse da pukne migracija a znao je da zvekne i onako iz čista mira.
Rezime, ljudi su od sranja napravili ful multiplayer, ono što je i trebalo da bude.
Pazi, ne kažem ja da ne treba da se plati, ali taj slučaj sa MW2 je bio neopevano dranje i zbog njega je AlterIW i nastao, ko je kupio igru ispao je idiot, platio je punom cenom poluproizvod. Ono što ja podržavam je da se pravi AlterIW verzija tek kad izađe sledeći CoD, jer tada prodaja prošlogodišnjeg pada na nulu i proizvođač nije na šteti. Ovaj pičvajz je i nastao zbog toga što su požurili i napravili alter verziju aktuelnog CoD-a, to je Activisionu direktno ubijalo prodaju i morali su da regauju, da su sačekali s pravljenjem do novembra verovatno bi ih opet ignorisali kao što su MW2 i BlackOps. Jer ko nije kupio CoD do novembra - ni neće.
:: I treba, nema tu nikakve štete. Activision je uložio rad u tu igru, da bi se neko grebao o njihovu zaradu, i pored toga su serveri puni retardiranih cheatera. :: :: Za takve MP igre važi samo jedno: Plati pa se klati.. :: :: Ne kažem da treba kupovati svaku igru, toliko njih je bilo razočarenje, ali da se žalite nešto a igra košta 16 evra, pa mislim stvarno.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.