igri Bulletstorm,a da je novijeg datuma,znaci mnogo pucanja,razvaljivanja neprijatelja na sve moguce nacine,a da nije neka horror igra tipa FEAR,nego klasika futuristicka pucacka igra poput Bulletstorm? Pozeljno je da je first person shooter...
Red Faction: Armaggeddon Hard Reset Rage Možda bi ti i Borderlands bio zanimljiv ako si ga propustio i podnosiš određenu količinu rpg elemenata, dao komšiji pre neki dan eno ne ustaje od njega, razjuri decu od kompa čim dođe s posla.
Jeste Sky,svaka cast,secanje te odlicno sluzi,obozavao sam Serious Sam serijal:),mada s` obzirom koliko sam ispao iz svih tokova sa igrama i svima(posao mi ne dozvoljava da trosim vreme na igrice),nsam ni znao da je izasao Sam 3. kupujem odmah:)
Tristram-Borderlands je smor ne volim taj tip igre,a ostale cu pogledati na tjubu gameplay pa ako mi se nesto svidi-kupujem i to....Spremam se za 7 dana godisnjeg paaaa,jedva cekam da dovatim ovaj moj komp sto se ustajao od neigranja nicega:))))
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Doca brate ja koliko se secam ti si poklonik serijala Serious Sam :: Stoga,kako kaze vepromon Serious Sam 3 je dusu dalo za zabavu tog tipa ::
People can fly je pravio bullet storm kao i prvi pain killer, dakle odigraj PRVI pain killer odisevices se, to je bas ono sto trazis, samo nije futuristicka.
od ovih Tristramovih igrica,znaci sve ide u kupovinu,kao i Sam 3,mnogo mi se svidjaju:))) a ako ostane vreme na godisnjem za pain killer i to ce se odigrati(jedino me grafika malo kopka jer je igra starija) ali mi se takodje cini kao odlicna igra.... Ako jos neko ima predlog,samo nastavite da pisete:)))
Re: Bez ljutnje, kolega: ako ti posao ne dozvoljava da se bavis igrama
29.01.2012. 08:43
status: user broj poruka: 3053
torto,moj posao je meni ekstra,sto se tice uslova,kolega sa kojim radim,skoro svega, nisam imao nikad bolji posao u zivotu,i ne bi ga menjao,samo mi ostavlja malo vremena za igranje kad dodjem kuci jer mi pun q... kompova i blejanja u ekran kad dodjem sa posla... inace igre su upravo kupljene preko noci,sve do jedne predlozene,pa,cekam godisnji da pocnem da prangijam:)))
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: veruj mi (jer na osnovu licnog iskustva tvrdim), vreme je da menjas posao. Znam da to nije lako, znam gde zivimo.. :: :: Predlozi: Rage i Borderlands :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.