pozdrav ljudi! dajte,molim vas neku igru auto trke,da je bas dobra a da mogu dvojica istovremeno na istom kompu da igraju...znate ono,podeljen ekran na dva dela pa se trkamo medjusobno sa gamepadovima....hvala unapred puno!
Da li te zanima arkada ili simulacija? Od simulacija ti toplo preporucujem World Racing 2. Matorija igra jeste, ali kada se ubace dodatna kola, mape, objekti, itd... izgleda mnogo bolje i mnogo realnije od ovih danasnjih igara, a nije uopste zahtevna. Vredi probati stvarno jer sam je ja svojevremeno dugo picio sa drugom. Imas kao Split Screen i biras kako da ti se ekran podeli (horizontala ili vertikala), izaberete mapu, kola i sou moze poceti.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Da li te zanima arkada ili simulacija? Od simulacija ti toplo preporucujem World Racing 2. Matorija igra jeste, ali kada se ubace dodatna kola, mape, objekti, itd... izgleda mnogo bolje i mnogo realnije od ovih danasnjih igara, a nije uopste zahtevna. Vredi probati stvarno jer sam je ja svojevremeno dugo picio sa drugom. Imas kao Split Screen i biras kako da ti se ekran podeli (horizontala ili vertikala), izaberete mapu, kola i sou moze poceti :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ako je to ovo , ne cudi me sto nije zahtevna : :: :: http://goo.gl/DfDc :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Da li te zanima arkada ili simulacija? Od simulacija ti toplo preporucujem World Racing 2. Matorija igra jeste, ali kada se ubace dodatna kola, mape, objekti, itd... izgleda mnogo bolje i mnogo realnije od ovih danasnjih igara, a nije uopste zahtevna. Vredi probati stvarno jer sam je ja svojevremeno dugo picio sa drugom. Imas kao Split Screen i biras kako da ti se ekran podeli (horizontala ili vertikala), izaberete mapu, kola i sou moze poceti :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.